Şimdi Ara

(ANA KONU)SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 GINGERBREAD ORJİNAL ROMLAR 2.3.6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
25.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serkan2060

6 kanal sesli videoları oynatabilen var mı acaba oynatıyor ama ses yok çözümünü bilen var mı

kendi video oyantıcısından oynatın ve soundalivedan 5.1 kanal seçerek deneyin birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcan

arkadaşlar acil yardım tab açılmıyor samsung yazısı yanıp sönüyor ne yapmam lazım yardım edin uzun süre kapama tuşuna basınca resetliyor yine samsung yazısında takılıyor yardım lütfen

Cihazi rekorder modunda ac facktori reset yap sonra tekrar dowlan modunda ac yukleme yap sorun cozulmus olur resimdeki gibi yap arkadasin uyarisini dikkate al mutlaka
  • tamam teşekkürler arkadaşlar
  • arkadaşlar bunu yapınca root olarakda kullanabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcan

arkadaşlar bunu yapınca root olarakda kullanabiliyormuyuz

Rot yapmak icin rot dosyasi lazim ayni sekilde yuklenmesi gerekiyo
  • 2.3.5 de soundalive varmi?
    yukleyince uygulamalar siliniyor mu?
    bu surumde gordugunuz sorunlari yazarsaniz sevinirim.
  • Arkadaşlar bende wifi 5.0 i 2-3 hafta önce aldım dediğiniz gibi bazı oyunlarda titreyip kapanma sorunuyla karşılaştım frontline commando mu neydi mesela bunda öyle olmuştu.. bi arkadaş şu olayı foto koyarak anlatsa iyi olur bizde yaparık aleti telef etmeyelim sonra birde madem yazıyoruz anlamadığım tüm şeyleri sorayım yaw :D uzun süre ipod kullandım güncelleme olayı basitti ios çıkarıyodu bi tane güncelliyordk bitiyodu.. samsung banamı çok karışık geldi gerçkten öylemi anlamadım.. telefonun aldığım gibi özelliklerini yazıyorum.. ürün bilgisi sürümü 2.2.2 KERNEL sürümü 2.6.32.9 root@ se-s608#1 yapım numarası FROYO JVKE1... şimdi bunların ne demek olduğunu tek tek açıklayabilecek bilgili bir arkadaş varmı.. aplle 5.01 i çıkarıyo güncelliyoduk.. bunların hangisi güncelleniyor şuan eski sürümümü kullanıyorum ben güncelleme gelecek aletler arasında wifi 5 te varmı.. ne kadar çok soru soruyorum ya

• Arkadaşlar faruğun yardımıyla gingerbread güncellemesini yaptık hiç bir hata olmadı.. yeni aldım ya bişey olursa gibi endişeleriniz olmasın bende 2 hafta önce almıştım yüklemesi o kadar rahat ki.. froyo da kullanan arkadaşlar bilir açılmayan oyunlar ve bir sürü oynanmayan oyunlar var titreyip kapanıyordu hep, gingerbread sayesinde hepsi çözüme kavuştu.. wifi 5 i alınca ipod u at çöpe diyordum ( uzun süre ipod kullandım) şimdide froyolu wifi 5 i at çöpe deyip hepinizi gingerbread yüklemeye davet ediyorum ve faruk arkadaşımızada çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_89

Arkadaşlar faruğun yardımıyla gingerbread güncellemesini yaptık hiç bir hata olmadı.. yeni aldım ya bişey olursa gibi endişeleriniz olmasın bende 2 hafta önce almıştım yüklemesi o kadar rahat ki.. froyo da kullanan arkadaşlar bilir açılmayan oyunlar ve bir sürü oynanmayan oyunlar var titreyip kapanıyordu hep, gingerbread sayesinde hepsi çözüme kavuştu.. wifi 5 i alınca ipod u at çöpe diyordum ( uzun süre ipod kullandım) şimdide froyolu wifi 5 i at çöpe deyip hepinizi gingerbread yüklemeye davet ediyorum ve faruk arkadaşımızada çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu

yardım edebildiysem ne mutlu bana arkadaşlar birbirimize yardım edelimki kimse sıkıntı yaşamasın hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız hepimiz biriz .....

• pit dosyasını da gösteriyomuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

pit dosyasını da gösteriyomuyuz

İster goster ister gosterme onemlo deyil
  • Cihazım froyo sürümünde şu anda , güncelleme yapmada sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece sormak istediğim bir soru var . Bu fw yi yükledikten sonra Kies den güncelleme alabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 12 Ocak 2012; 12:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_kilic

Cihazım froyo sürümünde şu anda , güncelleme yapmada sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece sormak istediğim bir soru var . Bu fw yi yükledikten sonra Kies den güncelleme alabiliyormuyuz ?

Malesef alamazsin ama backup yapip sistemin yedeyini alin guncelleme gelince backup yaptiyiniz yedekle geri yukleme yaparsiniz froyo geri getirirsiniz boylelikle kies ten guncelleme alirsiniz backup icin netten arastirma yapiniz masil yapilacayini bulabilirsiniz....
  • Selam, bende güncellemeyi yaptım. Hiçbir sorun yok. Ancak marketten garanti bankasının uygulamasını bulamıyorum. Galaxy s cihazımda buluyorum. Ancak bunda yok. İnternetten indireyim dedim. Oradada bu öğe cihazınızla uyumlu değil diyor. Başka uygulamalarda sorun aynı sorunu yaşayıpta çözen arkadaş var mıdır? Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkal

Selam, bende güncellemeyi yaptım. Hiçbir sorun yok. Ancak marketten garanti bankasının uygulamasını bulamıyorum. Galaxy s cihazımda buluyorum. Ancak bunda yok. İnternetten indireyim dedim. Oradada bu öğe cihazınızla uyumlu değil diyor. Başka uygulamalarda sorun aynı sorunu yaşayıpta çözen arkadaş var mıdır? Saygılar

Bu cihaz tablet statusunde oldugu icin garanti uygulamasi uyumlu degil tel destekli uygulama markette cihazla uygun olan uygulamari gosterir ...... Yani apk bulup yuklemeye calistiyiz zaman uyumlu deyil uyarisini goruceksiniz
  • Vediğiniz bilgiler için teşekkkür ederim
  • garantisi bitince yükleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since 1907 -- 23 Ocak 2012; 15:40:01 >
  • mega... kapnmış odini yüklemek lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since 1907 -- 24 Ocak 2012; 0:55:59 >
  • Selam arkadaşlar faruk-x22 kardeş resimdeki anlatım ve söylediğiniz şekilde gingerbread 2.3.5 yükledim kutucukları resimdeki gibi işaretledim pit dosyasını felan hep yaptım pass yazıp cihaz açınca çıkardım. Menüde uygulamaları denerken think free office ye giremedim hizmet yakında kullanılabilir olacak yazdı ayrıca sound alive girdigimde kullanıcı1 ve kullanıcı2 de manuel olarak 3d bass v.s ses efekleri ayarlayabiliyorduk ama o bölüm de sadece 5band ekolaizer var sadece ve ''diğer/ayarlar'' bölümündeki genel ses ekolazieri vardı bunda yok.Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk4

Selam arkadaşlar faruk-x22 kardeş resimdeki anlatım ve söylediğiniz şekilde gingerbread 2.3.5 yükledim kutucukları resimdeki gibi işaretledim pit dosyasını felan hep yaptım pass yazıp cihaz açınca çıkardım. Menüde uygulamaları denerken think free office ye giremedim hizmet yakında kullanılabilir olacak yazdı ayrıca sound alive girdigimde kullanıcı1 ve kullanıcı2 de manuel olarak 3d bass v.s ses efekleri ayarlayabiliyorduk ama o bölüm de sadece 5band ekolaizer var sadece ve ''diğer/ayarlar'' bölümündeki genel ses ekolazieri vardı bunda yok.Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?

pit i gösterme hocam gerek yok ona direk pda gösterek yükleğin ne demek istedğinizi pek anlayamadım kullanıcı1 ve kullanıcı2 de manuel olarak ayarlanabiliyor sound alive açtınız zaman otamatik-normal-vokal-enstrüman-tweeter-big bass-kafe-konser-kullanıcı1-kullanıcı2 secenekler sıralanıyor kullanıcı ayarlaması kendiniz yaptığınız zaman oyarda çalar siz bu ayarda çalıpta diyer hazır olan secenekleri açarsanız son seçtiniz geçerli olacaktır froyda ayarlar farklı olabilir gıngerbread bu şekilde yapmış samsung thinkfree office evet dediğiniz gibi yakında kullanabilir olucak diyor nedenini bende bilmiyorum sen söğleyene kadarda bilmiyorumdum 2.3.6 sürümünde thinkfree office çalışıyor ama çin için yapılmış android market yok ve bazı uygulamar yok costum olan var thinkfree office uygulaması yok uamrım yardımcı olabilmişimdir ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.