Şimdi Ara

[ANA KONU] Türknet 2020 Türkiye Geneli İnternet Kesintileri -6 Temmuz -Kesinti Güncel- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
9.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KenanK89

Saat 02.15 Bursa net gitti.
    Aynen benim net de gitti, İnternet ışığı gidiyor, modemde kullanıcı adı hatası veriyor, mobil uygulama offline gösteriyor, bi ara modemden şüphelendim, ama sık sık olmaya başladı, dışarıdayken yan komşum arıyor net gitti diye, 76 liraya daha iyisi olsa 1 dk durmayacağım, tek avantajı taahhüt olmaması, o yüzden sallamıyorlar müşteriyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki sürekli olan sıkıntı bu

[ANA KONU] Türknet 2020 Türkiye Geneli İnternet Kesintileri -6 Temmuz -Kesinti Güncel-

• blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için
    turk.net
    Online İşlemler - TurkNet
    https://turk.net/online-islemler
    üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • Benim bağlantı yine gitti. DSL ışığı yanıyor, IP adresi almıyor her zamanki gibi. Bıktık. Ataşehir/İstanbul
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Sultangazi altyapısı konusunda iyi, günler geçti oyunda ping, internet kopmaları yaşamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Sultangazi altyapısı konusunda iyi, günler geçti oyunda ping, internet kopmaları yaşamadım
    Hocam herhalde bölgede tek benim mahallem kaldı fiber gelmeyen.

Sanırım Mart 18'de bağlattım. 3-4 defa kopma yaşadım, ets2 90+ ping alıyorum.
  • Sakarya'da Adapazarı ilçesinde Tekeler Mahallesi'nde saha dolabı arızası yaşanıyor yaklaşık 5 gündür, TurkNet de dahil olmak üzere mahallenin bir kısmında o dolaptan hizmet alan tüm abonelerin internet erişimi yok, sorun Türk Telekom kaynaklı. Bizim buradan biri var mıdır bilmem ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 16 Nisan 2020; 3:30:51 >
  • ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun ekiplerimiz tarafından giderilmiştir. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Teşekkür ederim, sağ olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sorun ekiplerimiz tarafından giderilmiştir. Keyifli kullanımlar dilerim.
    giderildiği yalan 16 mayıs 2020 saat 01:00 dan beri (saat şu anda 14:20) 14 satttir internet yok . koronadan beri böyle bu alt yapı falan değil başka bi film dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozican15 -- 16 Mayıs 2020; 14:28:46 >
  • ozican15 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınıza sorunun devam ettiğini detay olarak ekler misiniz? Hattınız için tekrar kontrolleri yaparak bilgi verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, destek kaydınıza sorunun devam ettiğini detay olarak ekler misiniz? Hattınız için tekrar kontrolleri yaparak bilgi verelim.
    [ANA KONU] Türknet 2020 Türkiye Geneli İnternet Kesintileri -6 Temmuz -Kesinti Güncel-

eklenemiyor. bekle ve gör yapmak zorundayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozican15 -- 16 Mayıs 2020; 16:35:5 >

• sokağa çıkma yasağı bitince düzelir heralde. düzelir değilmi?

bu kesintiler için hangi gsm şirketinden ne kadar para aldınız?

kesik olunca mobil kullanıyoruz ya kol saati?

bize paylaştıracak mısınız yediğiniz haramlardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozican15 -- 16 Mayıs 2020; 18:44:37 >
  • sokağa çıkma yasağı bitince düzelir heralde. düzelir değilmi?
  • ne oldu sayın yetkili 3 gün oldu halasesin soluğun çıkmıyor covid-19 a mı yakalandın yoksa
  • [ANA KONU] Türknet 2020 Türkiye Geneli İnternet Kesintileri -6 Temmuz -Kesinti Güncel-

ciddiyetlerinin resmidir
  • ozican15 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genel arıza durumlarında süre bilgisi veremiyoruz. Sorunun giderilmesi durumunda bilgi vereceğiz.
  • süre bilgisi vermiyorsun arıza bilgisi vermiyorsun mal mal beklemelimiyiz yani? ne demek istiyorsunuz. sorun çözülürse çözülür çözülmezse marko paşaya mı yani?
  • İstanbul'da VAE kullanan bu bilgilendirmeyi gören var mı?
    Sabahtan beri internet yok. Aşağı katta akrabam Türk Telekom kullanıyor, aynı kablo aynı saha dolabı, onlarda internet var bizde yok.
    DSL ışığı yanıyor internet yok.
    Nasıl bir arızadır bu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 21 Mayıs 2020; 0:51:39 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.