Şimdi Ara

ANA LİG ONLİNE SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç tane sorum var yardımcı olursanız sevinirim bağlı çalımları ben bulamadım bulan varsa açıklasın lütfen sağından atıp solundan geçmeyi yapamıyorum yapan bikaç kişiye rastladım ama bulamadım bir türlü sizden ricam nasıl yapıldıgını anlatmanız (gamepad 'la) asıl önemli olan soru şu ana ligde 4 lig ve 4 yıldızla başlıyoruz bu yıldızları altın yapıyoruz 13 tane açılması gereken kilit var ve 4 yada 6 tanesi açılınca kalıyor 13 kilidide açmak için ne yapmamız gerekiyor bunun cevabı benim için çok önemli tek tek neyi yaparsak bütün kilitleri açıp altın renkli yıldızı alabiliriz cevaplarınızı bekliyorum aklıma geldikçe yazıcam buraya sizde sorularınızı yazabilirsiniz bilgi paylaşımı yapalım. bide bu üçlü kaptı ne anlama geliyor bilenler varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilx -- 5 Kasım 2013; 18:10:43 >

• Öncelikle herkese iyi gunler;

Playstation 3 te ana lig modunda ilk sezondayim PED II ligindeyim. PEU Kupasinda finale geldim ancak finalden onceki son lig macimi yaptiktan sonra Basliklar kismina gelmeden saha cimlerinin resmi bulunan yerde takiliyor finalin jenerik videosu var sanirim ama video yu acmiyor islemde yapmiyorum bir cok yol denedim ama beceremedim LÜTFEN YARDIM EDiN!!!@
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.