Şimdi Ara

Ana Parçalar Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd 6000+ işlemci, 4Gb Ddr2 ram 500gb hdd ve anakart kullanırken, anakartımın bozulması ve çalışan diğer parçaların eski teknoloji ürünü olması nedeniyle bu dört parçayı değiştirmek zorunda kaldım. Bütçem 1000TL, biraz zorlayabilirim. Amd veya Intel gibi bir takıntım yok. Overclockdan zaten anlamam. Bu dört parça konusunda bütçem dahilinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: netherilian

İyi Günler arkadaşlar.
    Amd 6000+ işlemci, 4Gb Ddr2 ram 500gb hdd ve anakart kullanırken, anakartımın bozulması ve çalışan diğer parçaların eski teknoloji ürünü olması nedeniyle bu dört parçayı değiştirmek zorunda kaldım. Bütçem 1000TL, biraz zorlayabilirim. Amd veya Intel gibi bir takıntım yok. Overclockdan zaten anlamam. Bu dört parça konusunda bütçem dahilinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşlemci: AMD FX X6 6300

Anakart: Gigabyte 970A-UD3P

RAM: G-skill 8 (2x4) GB Sniper DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm

İşlemci Soğutucu: Akasa Nero Intel / AMD Soğutucu

TOPLAM: 1000 lira.. BTMağaza.comwww.btmagaza.com Tam bütçene göre oldu kardeşim.. Bu parçalar seni uzun bir süre idare edecektir.. Hatta işlemci, anakart ve soğutucu ileride O.C. için de uygun şekilde seçilmiş bileşenlerdir.. Tabi bu parçalara uygun bir de PSU varsa elinde..

• Çok teşekkür ederim. Overclock yapmam herhalde ama 620 watt psu var yeter herhalde
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Overclock yapmam herhalde ama 620 watt psu var yeter herhalde

PSU kaliteli ve gerçek güçte bir modelse yeterlidir.. Tam model ve marka adını yazabilirsen netten bakıp inceleyebilirim.. :)
  • netherilian N kullanıcısına yanıt
    havada karada yeter.
    Yetmezse o PSU bozuk demektir.
  • intel tarafında benzer fiyat olarak seçenek var mıdır?
  • quote:

intel tarafında benzer fiyat olarak seçenek var mıdır?

INTEL CORE I5 4440 SOKET 1150 3.1GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI 501 TL
    CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM 206 TL
    MSI H81M-P33 INTEL H81 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART 146 TL
    TOSHIBA 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB ÖNBELLEK 7200RPM HARDDISK 136 TL
    TOPLAM 989 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.