Şimdi Ara

ana ünite kaplolama. teyp rca çıkışlarından y kablo ile ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün bi pasaja baktım abi premier in bi oval kolonu war sub wofur gibi çok agır 1000 watt yazıyo çok hoşuma gitti ama markası korkuttu 250 tl dedi premier ama baya saglam duruyo
  • Bende bir soru sorcam bu konuda arkadaşlar. Teybimin 3 amfi 1 sub çıkışı var. Ben teybin 2 amfi çıkışından (kırmızı-beyaz) amfiye 4 adet rca çektim. Subwofeer için çekicem (kırmızı beyaz) bir çift rcanın takılacağı girişler amfide yer almıyor. Yani amfinin üzerinde 2 çift giriş yeri var. Subwofeer için rca kablosunu nereye takıcam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buqqii

Bende bir soru sorcam bu konuda arkadaşlar. Teybimin 3 amfi 1 sub çıkışı var. Ben teybin 2 amfi çıkışından (kırmızı-beyaz) amfiye 4 adet rca çektim. Subwofeer için çekicem (kırmızı beyaz) bir çift rcanın takılacağı girişler amfide yer almıyor. Yani amfinin üzerinde 2 çift giriş yeri var. Subwofeer için rca kablosunu nereye takıcam?

biyere takmican anfide rear kanallarina kopru yaparak subwoofer ı baglayacaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu yaptım zaten ama teybin sub çıkışını nasıl kullanıcam.

• Buqqii B kullanıcısına yanıt
    anfide RL RR anfi girisilerini teyten suba gir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqii -- 5 Haziran 2014; 7:40:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.