Şimdi Ara

Anadolu JET 39 TL bilet Kampanyası. 1 Mart - 31 Mayıs (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
12
Favori
17.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tano

geziko dan baktım 39 a aldıgım bılet

TK7090
    AnadoluJet Ankara (ESB)
    Paz, 02 Mar 14, 09:00 Kars (KSY)
    Paz, 02 Mar 14, 10:35 Ekonomi

45 tl gezıkoda

45 - 15 = 30 tl ye gelırse bu bıletler n11 ve enparadan sonra 3. bomba olur bu DH de
    8 adet bılet aldım hıc aklıma gelmedı bu..

Geziko üzerinden Türk Hava Yolları, Pegasus, Atlas Hava Yolları, Sunexpress gibi Türk şirketlerinin...

ödüyor

Avantajix'ten tıklayarak Geziko'ya gidin ve uçak bileti satın alın. Uçak biletine harcadığınız paranın yanda yazan kadarını Avantajix size iade edecek, alışverişiniz daha da ucuza gelecek.

Not: Geziko'da fiyatlar çok cazip olduğu için firma aynı anda hem kupon hem cashback (para iadesi) verememektedir. Bu nedenle kupon kullanımında para iadesi yoktur; para iadesi kampanyasında da kupon kullanılamamaktadır.

Ben şimdi Ankara için gidişi ayrı dönüş ayrı alsam olur değil mi ? O zaman avantajix iki ayrı ödeme verecek yani yani (45-15)*2 den bilet bana 60 liraya gelecek, eğer böylese alacağım hemen :D

• Arkadaşlar geziokadan alın bence, avantajixi olmayan ya da geri ödeme ile uğraşmak istemeyen için de 10 lira kod var alırısnız biletleri ayrı ayrı 10 lira düşer çok iyi bence
  • istanbula gidiş dönüş 74 liraya bilet buldum alsam mı ki 19 mayısa da denk geliyor :)
  • ankara izmir gidiş dönüş aldım 74tl. hem de cuma-pazar uçuşu. şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

istanbula gidiş dönüş 74 liraya bilet buldum alsam mı ki 19 mayısa da denk geliyor :)

Kacirma aksama kalmaz 19 mayis ayagina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17-18 mayıs ist- konya, konya - ist 4 kişi gidiş dönüş herşey dahil 296 tl haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • uguraycicek U kullanıcısına yanıt
    Tam parafly lık tutarlar bunlar. Benim de aynıydı, 96 Lirayı paraf uçurdu...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

adıyaman yine olmaz , standart

as i said ...
    bastım şikayeti sağa sola, umarım sesimizi duyan olur, thy ve onun yavrusu anadolu jet'in kazıklarından bıktık, adamlar dalga geçer gibi 2 ay sonrasına bilet için 150 lira alıyorlar Allah senin belanı versin THY
    pegasus ve onur air'e de mesaj attım , yeni hat açsalar şuraya , bi daha thy acentesinin önünden bile geçmem, hatta geçerken hareket bile çekerim , nedir bu be messi'nin kobe'nin reklam parasını benden neden alıyorsun

• Aldım bi gidiş-dönüş, İzmir-Ankara arasına, eğer bi aksilik çıkmaz ise 42,5 liraya geldi ki benim için nimet, kız arkadaşı farklı şehirde okuyanlar anlar durumumu
  • Bu geziko ne işe yarar arkadaşlar? 24 mart izmir- ankara uçuşu anadolu jetde herşey dahil 39 lira iken indirim var diye girdiğimiz geziko da 45 tl..

• anadolujet'in sitesinde gidiş dönüş 74tl. gezikoda 80tl. avantajixle 65e gelir. 10tl indirim. fena sayılmaz. bilsem öyle alırdım
  • Geziko - Avantajix olayi kesin deil bence tum hava yollari yaziyo Anadolu Express yazmiyo, konudaki msjima dikkat edin orda ayrintilar var. bi de hidis donus 74 nasil oluyo, ben gidis donus kampanya yok die ayri ayri aldim tum biletleri 39 + 39 78 e geldi. 74 nasil oluyor ya :(

• Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
    Ankara Erzincan gidiş dönüş aldım.
  • Bodrum İstanbul yok kampanya yapılıyorsa adam akıllı yapılsın bu ne böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Kıbrıs'ı dahil etmemekte kararlı havayolları..

tabiki etmez kthy battığından beri rakibi kalmadı adamların, istediği fiyatı çekiyorlar.

Ne alakası var? Pegasus gibi fiyat konusunda çok ciddi rakibi var. Birçok şehirde de (Atatürk Havalimanı dahil) Atlasjet, Onur Air, ve Sunexpress diğer rakipleri.
  • ileriye yönelik bilet alımında hiç tecrübem yok bende zannediyorum ki promosyonlu biletler tükenmiş.anladıgım kadarıyla ağustos ayı için henuz promosyonlu bilet hiç satılmaya başlamamış.benim baktıgım bilet esnek bilet.ekstra indirim olmasa bile promosyunlu herhangi bir bilet bile daha ucuza gelir diye düşünüyorum.sanırım ne zaman acılacagı ile ilgili belli bir süre yok.artık aklıma geldikçe siteden takip etmeliyim.
    gerçekten uzak mesafeler için harika fiyatlar.alan arkadaşlara hayırlı olsun.beni panikten kurtardınız çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 20 Ocak 2014; 19:23:43 >
  • ben izmirden istanbula bakıyorum tanesi en ucuz 60 küsur liraya geliyor ne iş ?
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. İstanbul-Erzurum iki kişi gidiş dönüş 148 liraya aldım

• tano kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı alırsan iki tane vergi ödersin o yüzden 79 ödedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Ayrı ayrı alırsan iki tane vergi ödersin o yüzden 79 ödedin

Bilgilendirme icin tskler :(

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.