Peki Edebiyat ve Dil ve Anlatımı verdiğim zamn geçiyor muyum 2 tane zayıfla üst sınıfa geçiliyor diye biliyorum ((:
quote:
Orijinalden alıntı: şiirselterörist
Ortalamam 2.70 (civarı ) 2 Yada 3 tane zayıf var ( Matematik , Geometri , belki ingilizce ) , Allah sonumuzu hayır etsin Ama sınıfta kalma öyle basit birşey değil , kolay kolay kalmazsın sanırsam Not : Anadolu lisesi
Bende öyle diyordum
Hayırdır Yoksa Başından Mı Geçti
Hocam 3.00 veya üstü ortalaman olursa kaç tane 1 veya 0'ın olduğunun önemi yok. Ortalama ile sorumlu olmadan geçersin sınıfı.
Dil ve Anlatım Hariç Arkadaşımm o kesin 2 den yüksek olması LaZıM !!
ya 1.dönem dil anlatımım 2 2.dönem 1 gelebilir we 3 tane 1 im olabilir ama ortalamam 3.00 dan yüksek kalırmıyım ??
quote:
Orijinalden alıntı: hakan175 ya 1.dönem dil anlatımım 2 2.dönem 1 gelebilir we 3 tane 1 im olabilir ama ortalamam 3.00 dan yüksek kalırmıyım ??
dil.ant. bir olsun ortalaman 95 olsun, kalırsın.
Yok Kalmazsın ortalama yükseltmede ve sorumlulukta veremezsen kalırsın otur şimdiden başla bence :D :D
benim 3 zayıf var(almanca geometri kimya )almancayı düzelttim galiba ortlama yetmiyor nolacak bana ?????????
Beyler ben son sınıfım 6 tane 1 var. Ama 3 tane 40'tan. Onlar 2 olacak. Kaldı 3 tane yada bir hoca insaflı olursa 2 tane. Ama ortalamam 3.0 değil.Acaba o 3 dersi yazın 2 yapsam geçebilir miyim? Bir arkadaşım ortalama 3.0 değilken geçmişti o da anadoluydu,zayıfı yoktu 2si fazlaydı işte. Benimde öyle olursa yazın o derslerimi 2 yaparsam bile ortalamam 3.0 olmuyor geçebilir miyim yinede?
arkadaşlar ortalamam 2. dönem 58 1. dönem 75 idi. Agırlık ortalaması 2. dönem 2.90 1. dönem 4.20 idi. 1. dönem dil anlatım 72 den 4 2. dönem yani şuan 35 den 1 geliyor. Şuan ingilizce 40 ve geometri 40 dan zayıf. İlk dönem geometri 60 ingilizce 55 di . şimdi kalma durumu olurmu dil anlatımdan geçebilirmiyim ?
Orijinalden alıntı: ayberk1922
arkadaşlar ortalamam 2. dönem 58 1. dönem 75 idi. Agırlık ortalaması 2. dönem 2.90 1. dönem 4.20 idi. 1. dönem dil anlatım 72 den 4 2. dönem yani şuan 35 den 1 geliyor. Şuan ingilizce 40 ve geometri 40 dan zayıf. İlk dönem geometri 60 ingilizce 55 di . şimdi kalma durumu olurmu dil anlatımdan geçebilirmiyim ?
ilk dönem dil anlatım 5 olsun ikinci dönem 1 olsun sorumlu geçersin vermen lazım
Merhaba ben 9.sınıfım matematik ve geometrim 1 gelicekmiş gibi gözüküyor çok düşük ihtimal kurtarmam ortalamam 3 ün üstünde sorumlu mu geçerim büte mi kalırım sorumluluk sınavına girmek zorunda kalır mıyım yardım eder misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: montequilla
Merhaba ben 9.sınıfım matematik ve geometrim 1 gelicekmiş gibi gözüküyor çok düşük ihtimal kurtarmam ortalamam 3 ün üstünde sorumlu mu geçerim büte mi kalırım sorumluluk sınavına girmek zorunda kalır mıyım yardım eder misiniz
ortalaman 3 ün üstündeyse ortalama ile geçersin bütünleme sınavına girmezsin tabi dil anlatım 1 değilse
quote:
Orijinalden alıntı: esesnefer
quote:
Orijinalden alıntı: montequilla
ortalaman 3 ün üstündeyse ortalama ile geçersin bütünleme sınavına girmezsin tabi dil anlatım 1 değilse
tesekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme