Şimdi Ara

anadolu lisesi sınıf geçme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki Edebiyat ve Dil ve Anlatımı verdiğim zamn geçiyor muyum 2 tane zayıfla üst sınıfa geçiliyor diye biliyorum ((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Ortalamam 2.70 (civarı ) 2 Yada 3 tane zayıf var ( Matematik , Geometri , belki ingilizce ) , Allah sonumuzu hayır etsin Ama sınıfta kalma öyle basit birşey değil , kolay kolay kalmazsın sanırsam
    Not : Anadolu lisesi

Bende öyle diyordum

• Hayırdır Yoksa Başından Mı Geçti
  • Hocam 3.00 veya üstü ortalaman olursa kaç tane 1 veya 0'ın olduğunun önemi yok. Ortalama ile sorumlu olmadan geçersin sınıfı.
  • Dil ve Anlatım Hariç Arkadaşımm o kesin 2 den yüksek olması LaZıM !!
  • ya 1.dönem dil anlatımım 2 2.dönem 1 gelebilir we 3 tane 1 im olabilir ama ortalamam 3.00 dan yüksek kalırmıyım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan175
    ya 1.dönem dil anlatımım 2 2.dönem 1 gelebilir we 3 tane 1 im olabilir ama ortalamam 3.00 dan yüksek kalırmıyım ??

dil.ant. bir olsun ortalaman 95 olsun, kalırsın.
  • Yok Kalmazsın ortalama yükseltmede ve sorumlulukta veremezsen kalırsın otur şimdiden başla bence :D :D
  • benim 3 zayıf var(almanca geometri kimya )almancayı düzelttim galiba ortlama yetmiyor nolacak bana ?????????
  • Beyler ben son sınıfım 6 tane 1 var. Ama 3 tane 40'tan. Onlar 2 olacak. Kaldı 3 tane yada bir hoca insaflı olursa 2 tane. Ama ortalamam 3.0 değil.Acaba o 3 dersi yazın 2 yapsam geçebilir miyim? Bir arkadaşım ortalama 3.0 değilken geçmişti o da anadoluydu,zayıfı yoktu 2si fazlaydı işte. Benimde öyle olursa yazın o derslerimi 2 yaparsam bile ortalamam 3.0 olmuyor geçebilir miyim yinede?
  • arkadaşlar ortalamam 2. dönem 58 1. dönem 75 idi. Agırlık ortalaması 2. dönem 2.90 1. dönem 4.20 idi. 1. dönem dil anlatım 72 den 4 2. dönem yani şuan 35 den 1 geliyor. Şuan ingilizce 40 ve geometri 40 dan zayıf. İlk dönem geometri 60 ingilizce 55 di . şimdi kalma durumu olurmu dil anlatımdan geçebilirmiyim ?
  • Orijinalden alıntı: ayberk1922

arkadaşlar ortalamam 2. dönem 58 1. dönem 75 idi. Agırlık ortalaması 2. dönem 2.90 1. dönem 4.20 idi. 1. dönem dil anlatım 72 den 4 2. dönem yani şuan 35 den 1 geliyor. Şuan ingilizce 40 ve geometri 40 dan zayıf. İlk dönem geometri 60 ingilizce 55 di . şimdi kalma durumu olurmu dil anlatımdan geçebilirmiyim ?

ilk dönem dil anlatım 5 olsun ikinci dönem 1 olsun sorumlu geçersin vermen lazım
  • Merhaba ben 9.sınıfım matematik ve geometrim 1 gelicekmiş gibi gözüküyor çok düşük ihtimal kurtarmam ortalamam 3 ün üstünde sorumlu mu geçerim büte mi kalırım sorumluluk sınavına girmek zorunda kalır mıyım yardım eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: montequilla

Merhaba ben 9.sınıfım matematik ve geometrim 1 gelicekmiş gibi gözüküyor çok düşük ihtimal kurtarmam ortalamam 3 ün üstünde sorumlu mu geçerim büte mi kalırım sorumluluk sınavına girmek zorunda kalır mıyım yardım eder misiniz

ortalaman 3 ün üstündeyse ortalama ile geçersin bütünleme sınavına girmezsin tabi dil anlatım 1 değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesnefer

quote:

Orijinalden alıntı: montequilla

Merhaba ben 9.sınıfım matematik ve geometrim 1 gelicekmiş gibi gözüküyor çok düşük ihtimal kurtarmam ortalamam 3 ün üstünde sorumlu mu geçerim büte mi kalırım sorumluluk sınavına girmek zorunda kalır mıyım yardım eder misiniz

ortalaman 3 ün üstündeyse ortalama ile geçersin bütünleme sınavına girmezsin tabi dil anlatım 1 değilse

tesekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.