Şimdi Ara

Anadolu Meslek Lisesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Anadolu Meslek Lisesinde 10. sınıfım bölümüm uçak bakım . Sınıfımız 23 kişiden oluşuyor mevcudun hepsi erkek. Okul 2950 kişiden oluşuyor. 68 uçak bakım öğrencisi var geriye kalanlar inşaat , klima , enerji , elektrik , elektronik olarak bölümlere ayrılıyor. Sistem yine değişmiş benim girdiğim sistem de okul puanı ve sbs puanının ort çıkarılıp OYP puanı bulunuyordu . 500.000 üzerinde 406.*** küsür puanla Bağcılar Teknik Ve Anadolu lisesine girdim. Okula OYP olarak 3. sıradan giriş yaptım. Pişmanım kayıt günü okula gittiğimde okulun çevresinden hoşlanmamıştım . Sınıftanda çok rahatsızım. Misofonya ve OKB rahatsızlık belirtilerim çok var. Sınıfta yemek yiyemiyorum . Konsantre olamıyorum derslere notlarım bana göre çok düşük geliyor. Sınıfta rekabet yok tek düşünceleri gezmek sigara vb. şeyler 15 yaşında ki birisi için bunlar çok ağır şeyler . Arkadaşım diyebileceğim birisi yok . Yakın zamanda psikologa gidicem ancak okulumu değiştirmek istiyorum . Puanımın yettiği herhangi Anadolu lisesine geçmem mümkünmü ordaki ortamda böylemidir. Tek işleri sigara aptal aptal muhabbet midir . Ayrıca üniversiteye gitmek istiyorum ancak meslek lisesinden iyi bir üniversiye geçmek mümkün değil gibi meslek dersleri bunu engelliyor. Olduğum bölümü çok seviyorum ancak Anadolu lisesine geçip ordan havacılık üniversitesine girmek gibi bir amacım da çünkü meslek lisesi bana göre değil gerçekten. Konu dışı özel diye bu kadar yazı yazdım anlatacak çok şey var daha ama... Okula girmemin tek sebebi uçak bakım olmasıydı ama pişman oldum gerçekten.

Edit bugün ailemle Ataköy Anadolu Lisesine gittim pazartesi nakil başvurusu yapacağız. Tek istediğim o okula gitmek (Puanda bi sıkıntı yok bu arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antitank -- 5 Aralık 2014; 22:48:50 >

• Bro o puanla iyi bi anadolu lisesine gidersin ortami sorarsan en iyi liseye gitsen bile sigara icenler mutlaka olur.bizim siniftada 1 var fazla samimi degilim arkadaslarini iyi secmende fayda var yinede bende 402yle girdim.gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstf7 -- 4 Aralık 2014; 22:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mstf7 M kullanıcısına yanıt
    Hangi lisedesin İstanbul dimi?
  • Yok kardesim istanbulla uzaktan yakindan alakam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mstf7

Yok kardesim istanbulla uzaktan yakindan alakam yok

Mesajını okumadım ama uçak bakım bölümleri gayet güzel bence.

Bu bölümde devam et Turkish Technic te işe gir.

Eli tornavida tutmayan kendini bir şey sananlara aldırma sen.
  • Arkadas muneccin oldugu icin elimin tornavida tutmadigini anlamis amacinizi anlamiyorum dogru duzgun yardimci olmaya calisirken kotu oluyoruz bravo

• Bağcılar işte ne beklersn hacım sen git anadolu lisesine ünide yine kazanır gidersin o bölümü
  • antitank kullanıcısına yanıt
    Edit bugün ailemle Ataköy Anadolu Lisesine gittim pazartesi nakil başvurusu yapacağız. Tek istediğim o okula gitmek (Puanda bi sıkıntı yok bu arada )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.