londrada ofiste isteydim. telefondan actim izliyorum gozumun yani ile , ulan 1-0 geri dustuk.
arada turkce bagriyorum falan.
yahu kufur ettim vs izlerkende.
ulan bu hakemlerin colugu cocugu yok mu? hak yemekten korkmuyorlar mi ?
yan pc den isten elemanda izliyor, melonun belluya yaptigini gordu kart vermedi hakem ! guldu.
ulan bu kadar mi olur ya!
neymis abi bu anadolu takimi memleketinin takimini destekleyenlerinin cilesi. birkac yildir bursasporu destekliyorum , yani 2 yildir. gsyi dekstelemeyi biraktim !
kriz gecirdim. telefonu yere vurdum kirildi o penalti pozisyonundan sonra. hos samsung s3 degistirecektim zatende !
ulan oraya o sogukta para harcayip emek harcayip giden taraftara yazik degil mi ? evinden mac keyfi yapmak isteyip para odeyen bursasporlunun akhisarlinin eskisehirlinin vs anadolu insanin hakki degil mi ?
gozlerim karardi sinirden. yarin buyuk ihtimalle rapor yazicam durum hakkinda. notice yemessem iyidir
cidden cok sabir var bu anadoluda memleketini destekleyen cefakar insanda.
ben gs fb felan takmiyorum. cunku yaptiklari birbirine camur atip kendi pisliklerine bakmamak. hepsi hakemden geciniyor bu iki takimin.
sinirden hala elim ayagim titriyor. bu kadar halsiyetsiz olunmaz! Allah tan mi korkmuyorlar , cocuklarinin rizkindan mi korkmuyorlar ?
Bu konu efsane olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme