Şimdi Ara

Anadolu takimlari ve Galatasaray !!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Annown Nik
    Aptal mısın nesin sen?Nasıl konuşuyosun?Allah senin canını alsın da en azından senin gibi Türkçe konuşmayı bilmeyen, gerizekalı tipler azalır.Dediği lafa bakın gerizekalının ya

OnLaRın YapTığı HaiNLikDirHaiNLeReDe GüzeL ŞeyLeR SöyLeyeMeMm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

quote:

Aptal mısın nesin sen?Nasıl konuşuyosun?Allah senin canını alsın da en azından senin gibi Türkçe konuşmayı bilmeyen, gerizekalı tipler azalır.Dediği lafa bakın gerizekalının ya

OnLaRın YapTığı HaiNLikDirHaiNLeReDe GüzeL ŞeyLeR SöyLeyeMeMm..

Neyse ne.Ben yaptıkları güzel şey demiyorum ama sen de bunun yüzünden en sevdiği ölür diye beddua edemezsin!Futbolda biri birini sakatladı diye en sevdiği ölsün deme hakkını nerden alıyorsun sorabilir miyim?Hadi inşallah senin de ayağın kırılır desen neyse anlarım da en sevdiği ölsün demek ne demektir ya?Aklın alıyor mu?Hadi sen halı sahaya gittin, birini sakatladın o da gitti sevgilini, anneni veya babanı öldürdü.Naparsın, ne düşünürsün?

• Ben HaiNLik EDeRSem ODa ÖLDüRsünHaiNLiĞe Af YoK OLmamaLıDır O YüzDen En SeVDiĞi ÖLsüN PisLik İnsanLaRın
  • quote:

quote:

ALLaH KasıTLı HaRekeT YaPan O KişiLeRin En SeVDiğiNin CaNıNı ALsınBöLe BiR Şey oLmaz Ya LaneT OLsun SiziN GiBi İnsanLaRa GenCeCik ÇoCukLaRa BiLe NasıL GiRiyoRLaR

Senin dediğin de onun dediğinin aynısı.

KRHTH'i ben de sevmiyorum , sokakta görsem dalacak seviyedeyim ama ben bile bunu ona demem yani.

• Kaliteye bak

elinizin körü ali sami
  • Biz Avrupadaki mücadele kavramını kavrayamamış bir futbol zihniyetine sahibiz. Sertlikler mücadele olarak, mücadelelerde sertlikler olarak değerlendiriliyor. Zaten neden Avrupada maç yönetemiyor diye yıllardır hindi gibi düşünüp duruyor herkes bu yüzden. Böyle gelmiş, böylede gidiyor...
  • kırmızı kart verseler bile ben bu sertliğe göre ceza demem... hak mahrumiyeti + para cezası vereceksin bakalım tekrar aynısını yapabiliyormu. insan düşmanına bu kadar sert futbol oynamaz. fener maçlarında hiç kimse öyle bam güm giremiyor. bunlara özel talimat vermiyorlarsa bende bir şey bilmiyorum, lincoln niye oynayamadı bu sertlikler yüzünden galatasaraylı oyuncuların yarısı teknik futbolculardan oluşuyor bu sertliklerden sonra ronaldinho da olsa adamda futbol oynama azmi kalmaz. bi çalım arkadan tekme ne saçma bi oyundur bu arkadaş.
  • Bizimkilerin %80 i avrupa görmüş adamlar tabiki Futbolu layıkıyla oynayanlar ama böyle anadolu takımları gelimte kasaplık yapacaklarsa futbolcuların ekmeğiyle oynamaya hakları yok.... Alayı şerefsiz anasını satayım yediremiyolar ..
  • quote:

ALLaH KasıTLı HaRekeT YaPan O KişiLeRin En SeVDiğiNin CaNıNı ALsınBöLe BiR Şey oLmaz Ya LaneT OLsun SiziN GiBi İnsanLaRa GenCeCik ÇoCukLaRa BiLe NasıL GiRiyoRLaR

arkadas ne ayaksın sen ya.imzanda kız cocugu,resminde kucuk kız cocugu,forumdada devamlı kucuk mucuk olayına girmisin.profilinde kapalı.ne ayaksın sen ya.pis herif.bogle adamlardamı geliyor foruma ya.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.