Şimdi Ara

Anadolu Takımlarının Kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın hiçbir yerinde ligin küçük takımlarının ligin büyüklerine kapanacağı sürpriz değildir
    en iyi oyuncusu atıf olan antalyasporun deplasmanda 50 bin kişinin önünde kapanacağı da sürpriz değildir, yanlış da değildir.

ama ön liberoları kanatta oynatarak kapalı savunmayı açabileceğine inanan
    dirar deniz ferdi hatta kruse zajc gibi oyunculardan bir çözüm çıkarabilecek beceriye sahip olmayan, 3. sınıf oyunculardan kurulu bir takıma karşı mağlubiyeti moses ve garrynin yokluğuna bağlamaya çalışan bir TD nin
    fenerbahçenin başında görev yapabilmesi sürprizdir.

Ulan garry madem o kadar vazgeçilmez senin için başakşehir maçında niye 55 te oyundan çıkarıp ferdiyi oyuna sokuyosun ki o çocuk son dakika seni ipten alan asisti yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 6 Ekim 2019; 1:5:1 >

• Cebrail'in Hasan Ali sakatken kiraya verilmesi, hazırlık döneminde Murat Sağlam'ın sağ bekte ben formayı hak ettim demesine rağmen ortadan kaybolması, Ferdi'nin 30 dkda 1 gol 1 asistle oynamasına rağmen, bal yapmayan arılar olan Tolga ve Deniz Türüç'ün ön plana çıkarılması hocanın kendisini getiren FB taraftarına büyük ayıbıdır bence..Tb taraftarı forma adaleti istiyor, Fb futbolcuları forma adaleti istiyor, Ferdi, Murat Sağlam, Mehmet Ekici adalet istiyor hocam, adaleti sağla, şampiyon ol..Seviliyorsun hocam ama Aykut'un Alex'e yaptığı gibi yapma, bak son 5 haftada 10 puan kaybettik, yazık değil mi, diğer büyük takımlar bu kadar formsuzken, vura vura gitsek, birlik olsak, kazansak, mutlu, umutlu olsak..
  • Ersun hoca söylentileri ilk çıktığında bu adamın futbolu kafasında bitirdiğini bir yorumumda belirtmiştim. Beni linç etmişlerdi "...kıskanma, şampiyon fener, ağla, kudur" gibi kelimelerle.

Tekrar yazıyorum. Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğü kafasında bitirdiğini anlamak için herkes Trabzonspor'daki son sezonuna baksın. Bugün sizlerin yaptığı tüm eleştirileri faydalı oyuncuları oynatmadığı için o gün biz de yapıyorduk.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    aaa öyle deme hocam, yusuf yazıcıyı yusuf yazıcı yapan, abdulkadirin ömürün bugünlere gelmesini sağlayan TD ersun yanalmış
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Peehh hepsi hikaye. Yazıcı ve Ömür'ü bugünlere getiren Sadi hocadır. Bu iki çocuğu da Samsun'a kiralık yollayacaklardı Parmak ile beraber.

Hey yavrum hey. Yanal'ın tek artısı Kamil Ahmet Çörekçi olmuştur. Onda da süreklilik yok malum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.