Şimdi Ara

anadolu üni. hukuk fakültesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hukuk fakültesi ana kampüste midir acaba, yeri nasıldır güzel midir? bi fikri olan var mı?

arkadaşlar peki eskişehir nasıldır? hep güzel diyolar genelde. orda bulunanlar oldu mu aranızda?

• Eskişehir nasıldır konusu forumda bolca mevcut ararsan bulursun, ben ilk sorduğun soruya cevap vereyim.Evet ana kampüste yani yunusemre kampüsündedir.Yeri fena değildir.Yunusemre kampüsünün ana girişinden değilde arka taraftaki eczacılık girişinden girip sol aşağı tarafa yönelirsen orada görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Eskişehir nasıldır konusu forumda bolca mevcut ararsan bulursun, ben ilk sorduğun soruya cevap vereyim.Evet ana kampüste yani yunusemre kampüsündedir.Yeri fena değildir.Yunusemre kampüsünün ana girişinden değilde arka taraftaki eczacılık girişinden girip sol aşağı tarafa yönelirsen orada görebilirsin.

binası eski ve küçükmüş diye duydum ne kadar doğru hiç bilmiyorum..
  • quote:

Eskişehir nasıldır konusu forumda bolca mevcut ararsan bulursun, ben ilk sorduğun soruya cevap vereyim.Evet ana kampüste yani yunusemre kampüsündedir.Yeri fena değildir.Yunusemre kampüsünün ana girişinden değilde arka taraftaki eczacılık girişinden girip sol aşağı tarafa yönelirsen orada görebilirsin.

Eczacılıktan girersen uzak olur ve solda değil sağda kalır hukuk fakültesi..Ana kapıdan girip duz yukarı cıkıp iktisadi bilimlerden sonra soldaki ilk fakulte..

Evet bina ufak ama gayet hoş,yeri çok güzel zaten AÜ Yunus Emre kampusuyle eşdeğer kampus sayısı az Türkiye'de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

quote:

Eczacılıktan girersen uzak olur ve solda değil sağda kalır hukuk fakültesi..Ana kapıdan girip duz yukarı cıkıp iktisadi bilimlerden sonra soldaki ilk fakulte..

Evet bina ufak ama gayet hoş,yeri çok güzel zaten AÜ Yunus Emre kampusuyle eşdeğer kampus sayısı az Türkiye'de..

pardon ben 2009da orada alese girmiştim hala aklımda o zamanki hukuk fakültesi binası kalmış.Şuanki hukuk fakültesi binası ana girişten ileride solda olduğunu şimdi sen söyleyince hatırladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 485226

hukuk fakültesi ana kampüste midir acaba, yeri nasıldır güzel midir? bi fikri olan var mı?

arkadaşlar peki eskişehir nasıldır? hep güzel diyolar genelde. orda bulunanlar oldu mu aranızda?

hukukta karar kılmışsın ankara istanbul derken eskişehir oda güzel bence marmarayı göz ardı etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.