Şimdi Ara

★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
11
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar olsun forum ailesine, ve inşallah yeni üniversite arkadaşlarıma :)
    Bilgisayar müh. tutturdum, beni de ekleyebilirsiniz başlığa :D
    Herkes sormuş ta, şöyle benzer bir soru getireyim:
    Yurt bakıyoruz olur da Yurtkur'unki çıkmazsa diye de, olan erkek yurtları cemaatçi dediler. Bu bir kötüleme filan değil de, cemaatçi yurtlarında da bulundum çokça ve üniversitede olsun istemedim açıkçası. İşin aslı nedir? İlk seneden aparta mı çıkmalı yoksa?
    Bir de hazırlık atlama sınavına girilmeli mi? Kimileri gir hiç uğraşma dediler, kimileri de ilk sene ortam yaparsın gibi önerilerde bulundular.
    Teşekkürler!
  • İki Eylül Kampüsüne ve merkeze ulaşımı rahat olan, giriş çıkış saatleri serbest yurt/apart bilen var mı arkadaşlar ?
  • ben varım beyler sakin rus dili ve edebiyatı tutturdum geliyorum
  • Merhaba arkadaşlar,genel olarak sormak istiyorum size eskişehir'e başka şehirlerden mi geleceksiniz mesela isteyerek mi yazdınız anadolu üniversitesini,imkanlarına öğrencilik hayatı için beklentileriniz neler?Eskişehir tam olarak nasıldır insanı,ortamı
    Ben Bilkent gözüyle bakarken anadolu geldi,onun biraz üzgünlüğü var nedeni ise ankarada okumak istememdi aslında.Devlette okumak ortam açısından daha iyi olucaktır tabii ama umarım olanaklar olarak da eksiğimiz olmaz gerçi benim aldığım yorumlar hep olumlu oldu.Okulda büyük bir açıköğretim kontenjanı var bu okula büyük bir maddi kazanç sağlıyormuş
    Bölümümü merak ederseniz iç mimarlıktayım. Bilkent'de ise burssuz mimarlık olabilir diye düşünüyordum
    Hepiniz içinde hayırlısı olsun arkadaşlar,her şey istediğiniz gibi devam eder umarım

Bu da benden birkaç fotoğraf kampüsün,araştırırken bulduklarım

★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★
     ★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★ ★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★ ★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★ ★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★ ★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★ ★ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [ANA KONU][24 Kişi Olduk] ★

Bu ikisi mimarlık ve tasarım fakültesinden

Sinema,en çok burayı merak ediyorum görmemiştim bile kampüsü gezerken :

Anladığım kadarıyla görmeden mezun olan sayısının hiç de az olmadığı japon bahçesi,şehirden yürüyüş yapmaya gelenler oluyormuş kampüse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrıshCream -- 3 Ağustos 2014; 3:12:33 >

• IrıshCream kullanıcısına yanıt
    Biyoloji ve eczacılık öğrencilerinin japon bahçesine girmesi serbestmiş.

EDİT:Göllü fotoğrafların arkaplanındaki okul eczacılık fakültesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 3 Ağustos 2014; 11:24:42 >
  • IrıshCream kullanıcısına yanıt
    yalnız eski bu fotoğraflar. Ayrıca japon bahçesine izin vermiyor pislikler, bir ara açıldı ama yine almadı görevli
  • Japon bahçesini çok da büyütmeyin güzünüzde ya. Çok kez girdim oraya hatta eski biyoloji prof. Ahmet Özata'nın oğlunun duğunu de oradaydı ben de oradaydım.
    Tamam güzel tabi ama giremediğinizden boyle daha bi güzel sanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moliere.

Japon bahçesini çok da büyütmeyin güzünüzde ya. Çok kez girdim oraya hatta eski biyoloji prof. Ahmet Özata'nın oğlunun duğunu de oradaydı ben de oradaydım.
    Tamam güzel tabi ama giremediğinizden boyle daha bi güzel sanıyorsunuz

Öğrencileri almıyorlar mı!! Neymiş yahu orası
    Sineması nasıl peki oraya da gittiğin oldu mu?

Resimlerden belki bazıları eskidir ama okulun dış planında bir değişiklik gözleyemedim ben

• Elektrik elektronik :)
  • Bilgisayar Mühendisliği çıktı kuradan. Biri hazırlık sınıfı veya muafiyet sınavı hakkında bilgi verebilir mi ?
  • Anadolu PDR okuyan biri bana ulaşabilir mi ?
  • @Fmelo33 @Nigahdar @xyztt

Beyler bi ön tanışma yapalım. 4ümüz hukukçuyuz şu an.

• Mete E. M kullanıcısına yanıt
    yapalım bence de :D
  • Bir bilgisayar mühendisi olarak bende varım aranızda 2 eylül kampüsünde mekik dokuycaz
  • Mete E. M kullanıcısına yanıt
    beyler isimler ne la 2 aydır girmiyodum ama belki de tanışıyoruz şu an :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fmelo33

beyler isimler ne la 2 aydır girmiyodum ama belki de tanışıyoruz şu an :D

Mete ben. B grubundayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanışın tabi tanışın kaynaşın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.