Ben 7. sınıfta anafen lanetine gittim. Halen peşimdeler. İnsanların fikirlerine, hayatlarına, okuduklarına, her şeyine karışan yerler orası. Hiçbir ebeveyn göndermemeli. Tek bir reddetmeyle aralarından atıyorlar, derslerde söz almak isteyince suradına bakmıyorlar, psikolojim bozulmuştu. Dini sorgulamama sebep oldular. Tek iyi yanı buydu. Fen bilimleri her türlü iyidir. Oraya gönderebilir tüm ebeveynler, güvenle.
3 yil anafende okudum. Cok guzel arkadasliklar edindim, yurtlara da gittim. Bir zorlama kesinlikle yok bence, en azindan bizimkinde yoktu. Isteyen yapar istemeyen yapmaz,zaten cogu kisi yapmiyordu. 3 yilda cok kaliteli ogretmenlerle calistim.Rehberlik ogretmenimizle arkadas gibi olduk tum skntlarimizi anlatiyorduk Bence bi endiseniz olmasin, su an iyi bi okul kazandiysam, dersanemin cok buyuk katkisi vardir bunda. Tabi din hic mi yok , tabiki var. Ama istege bagli.
Kendimize yabancı gördüğümüz belirli bir kurum veya kişilere güvenmemek, şüpheyle yaklaşmak insanın bir yaratılış özelliği gibi. Fakat önyargılı olmak yerine bu kişi ve kurumları gözlemleyerek karar vermek yaşam alanımızın sınırlarını belirlemek açısından son derece yüksek öneme sahip. Anafen veya hangi siyasiveya kültürel görüşe sahip olursa olsun bazı kişi ve kurumlara o kişi ve kurumları ciddi bir şekilde tüm duyu organlarınızla araştırmaya dahi ihtiyaç duymadan güvenmiyorum diyebiliyorsunuz da burada kim olduğunu bilmediğimiz sanal kişilerin sanal yorumlarına nasıl güvenebiliyorsunuz!?
quote:
Orijinalden alıntı: canipkazan
...... burada kim olduğunu bilmediğimiz sanal kişilerin sanal yorumlarına nasıl güvenebiliyorsunuz!?
Bu iletisim caginda hem esimin, dostumun, yakınlarimin hem de bir tuş yakınlığındaki "sanal" insanlarin bilgisini sormayip da ne yapacaktim? Fıkıh ve ilmihallere mi bakayim bu dersaneler konusunda ne der diye? Allaha şükür akıl süzgecimin delikleri tıkanmadı da gelen görüşleri değerlendirebiliyorum.
Sevgili Ablacım benim Anafen Dershanesi'ne gittiğim yok ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre iyi eğitim veriyorlarmış. Rehber hocaları evinize gelip siz velilerden özel isteğinizi soruyor. Sevinç Dershanesi hakkında hiçbir bilgim yok ablacım karar senin güzel ablacım İnşallah hayırlısı olur.
sevinç
Ben Anafende okumuş biriyim. Kesinlikle zorlama yok. ve derslerim gerçekten artış gösterdi. Hatırlıyorum 6.sınıftayken sınavına girmiştim 3000 kişi arasında 126. olmuştum (Tabi bu dershaneye gitmeden önce) . Burssuz 1 sene okudum ve 7.sınıftayken sınavına girdim ve 12. oldum. Dershane ders açısından gerçekten çok iyi. Rehberlikte falan soru çözdürüyorlar Ben hiç ders çalışmam ama bu rehberlikten sonra ders çalışma alışkanlığı kazandım.
ben şu an 8. sınıf bir öğrenci olarak şuanda sbs ye en yakın kaynak ANAFEN bunu kime sorsanız söyler ama hiç dershanesine gitmedim ben 2 senedir uğurdayım ama ben sizin yerinizde olsam kesinlikle yollarım anafene ne de olsa hiç para ödemiyorsunuz din açısından korkmayın eğer baktınız oğlunuz ya da kızınız herneyse gelip anne bana bugün böyle bişey yapmamı istediler dediği gün dershaneye yollamam ama sonuç olarak dershanenin verdiği kitaplar,kaynaklar hepsi sizde kalır hem de en hesaplısı bu 6. sınıf bir öğrenci için %100 bursu varsa zaten para bayılmaya hiç gerek yok SORULARINIZ VARSA CEVAPLIYABİLİRİM
5. sınıftan beri anafen'e gitmiş biri olarak söyleyeyim
anafen her türlü şuanda en iyi eğitimi veren dershanedir gerek kaynakları gerek öğretmenleri olsun, din konusunda çok zorlama yapmıyorlar yani yaparlarsa 8. sınıfta yapıyorlar küçük yaşta çok zorlamıyorlar kesinlikle kafası karışmaz ayrıca 2. sınıf eğitim alması imkansız %100 burs aldıysa el üstünde tutulur orada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme