Şimdi Ara

>>>ANAHTAR GÖREVİ TÜM KEYLER<<< (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
3
Favori
6.553.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server değiş bulursun mesela d1 de ise d2 bak
  • abi diger anahtarların hepsinin 4 bölgesi var bulunma ihtimali ancak 6. anahtarın 3 bölgede bulunma ihtimali var...6 ya kadar sourn yokkkk ama 6 lı bulamıyorum dedigi yerler baktım server degistim.. abi 4. bi bölgesi varda bizim mi haberimiz yokkk
  • yardımlarınız bekliyorum....
    bu arada hazırlayan arkadaşların ellerine saglık....lvlim 57 görev ile 58 olucaamm size tavsiyem 50 de yapmayın. 50 den 55 kadar kasılmak kolay daha sonra zorlaşınca insana nefes aldırıyo bu 15m exp...hatta kimileri 60 da yap görevi diyo tavsiye budur
  • yaa bu kaç yıllık topic tir yaa :D şuna cevap yazmayın beyler lütfen hatırlıyorum 1 yılı geçiyor bu lütfen cevap lamayın iyi oyunlar tabi girebilirseniz
  • daha önce hep verilmişti bu yerler ama artık degişti herhalde ben dün yapmaya calıstım hiç birini yerinde bulamadım
  • raon camp neresi ya acil lazım!!!!!!!11111
  • bana sadece cevapları yaradı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cod_2_king

raon camp neresi ya acil lazım!!!!!!!11111

town cek luferde gate e sag tıkla roan campı görürsün.
  • eline sağlık
  • sağol aga lwl atlıycam senin sayende
  • cok saol işime yarıycak
  • allah razı olsun aga sen olmasan halimiz kötü yalan olur duk wallahi:D
  • eyw. saol kardeş bilmeyenler için iyi olmuş emeğe saygı
  • Up'luyorum çünkü faydalı 52 oldum görevi yapmadan uğraşamam dedim bi baktım 7 side Ares 1 de.
    Ares'de olupta görevi yapamayan ares 1 e gelsin 7 key de orda
    Hortlatmı$ demeyin faydalı bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

beramustakiler servera res gelmeden 2, anahtarı aramayın confirmlediler birde arkadaşlar aldıgınız anahtarları sonunda confirmlemeyin adam ucuyo gidiyo!!!!!!!!!!

Peki bunun bize bir zararı oluyor mu yoksa bizim ardımızdan görevi yapacak başka birine mi zararı oluyor?

Hayır confirm deyince anahtar ucup gitmiyo yer deiştiriyor farkındaysan 4 tane farklı yer var (anahtar yeri)

Kimseye zararı olmuyor sadece senin bulduğun yerde olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay34 -- 15 Mayıs 2007; 20:46:56 >

• tenk yu
  • saol kanqa cok işime yaradı
  • ya kankalar hani gidiyosunya orda altta ve üstte şeyler çıkıyo yazılar butonlar hangisine basacam
    ???????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _delidevil_ -- 2 Haziran 2007; 9:32:42 >
  • bu konuda bilgim yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

beramustakiler servera res gelmeden 2, anahtarı aramayın confirmlediler birde arkadaşlar aldıgınız anahtarları sonunda confirmlemeyin adam ucuyo gidiyo!!!!!!!!!!

Peki bunun bize bir zararı oluyor mu yoksa bizim ardımızdan görevi yapacak başka birine mi zararı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 11 Haziran 2007; 21:31:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.