Bu millet neleri yaladı yuttu.Hemen bir ofsayt sözüyle bu adamı bu millet harcamaz.Ya da şöyle diyelim bin doğru sözü bir yanlış sözün götürmesi hak mıdır?Birde tabi hiç konuşmayan-konuşamayanlar var ya da konuştukça aslında batan ama bunu göremeyen,şakşakcılarınca yüceltilenler.Sonra seçim sonuçlarını görünce de inanamayan aynı güruhlar :) Sahi onlara niye odaklanılamıyor? |
Anahtar Parti Yavuz Agıralioglu: Türk'ün müslüman Olmayanına Türk Demiyoruz. Niye insan diyelim? (2. sayfa)
-
-
"Biz"miş? Siz kimsiniz de insanları yaftalayarak aşağılıyorsunuz? Sizi kim insan yerine koysun?
Bu leş parti bu kafayla %1'i bile göremez. İsminde hayır yoktu zaten ama zihniyeti leş. Boş tabela partisi.
Ya bir de MHP'den kopan oylar bunlara gelecekmiş yav he he.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Kasım 2024; 5:25:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkenin milliyetçiliği bile arapçılık güdümünde, dinciler zaten dünden razı arap olmaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyasal islamcılık bu ülkenin kanseridir.
-
müslüman ülkelerin geri kalmasının nedeni iyi bir insan olmayı öğretmek yerine iyi bir müslüman olmayı öğretiyorlar. Bende 6 yaz kuran kurslarına gittim. Bütün sureleri öğrendim. Kuran okumayı öğrendim. Tmm ama nasıl iyi bir insan olmanın öneminden hiç bahsetmedi Hoca. Yani Kuran okumakla sureleri bilmek. Müslümanlık tarihini öğrenmek yeterli. Ama işte olmuyor. Doğayi sevmek korumak. Hayvanları sevmek korumak. Çevremizi temiz tutmak hiç ama hiç bahsedilmiyor.
Bence önce iyi bir insan olmayı öğrenmemiz lazım. Başkalarının hakkını çalmanın çok kötü olduğunu. Trafikte bile bütün müslüman ülkelerinde bu saygısızlığı hemen görürsünüz. Hastanede. banka küyruğunda hep bu saygısızlık sizin önünüze geçmek sanki normalmiş gibi olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X