ya valla 1 sene önceye kadar düşünüodum bi süre araştırdım ama üsütne pek düşemedm bunu gördüüm çok ii oldu valla araba kontağı gibi olanda bulunursa bekliyorum...
güzel çalışma
sistem anahtarsız da çalışıyorsa iyidir
karakoyden 1 liraya aynı anahtardan aldım ve yaptım, çok güzel oldu, matkapla deldim, düzeltip civatasıyla sıkıştırdım. Paylaştığın için teşekkür ederim. Benim gibi yurtta kalanların içini rahatlatacak bir mod.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmnkim -- 7 Şubat 2009; 2:47:19 >
Karaköyde nereden aldınız acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: davutsad
Karaköyde nereden aldınız acaba?
tophaneden eminönüne doğru giderken, karaköy meydanda, bankalar sokağına çıkan yokuşu hemen geçince sağda elektrikçilerle dolu bir pasaj var. Pasaja giriyorsunuz, koridor gibi bir girişi var sağlı sollu dükkanlar, ince koridor gibi girişi geçince sağdaki ilk dükkan. "anahtarlı on/off switch" diye sordum oraya yönlendirdiler.
tamam çok sağolun..
direkt olarak açılmaz power butonuna basılması anahtarında açılması gerekir. İki işilem olması ii. Zaten tek olarak anahtarı bağlayamazsın.
Güzel olmuş. tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER
direkt olarak açılmaz power butonuna basılması anahtarında açılması gerekir. İki işilem olması ii. Zaten tek olarak anahtarı bağlayamazsın.
Güzel olmuş. tebrikler
Şİmdi kafam karıştı o zaman bunun devresi nasıl olacak direk bu anahtarı power sw kablosuna lehimlemeyecez mi?
bakınız normal kasa butonları basma şeklindedir. basıp çekersin. Ama anaktar tek konumludur ya ya açık yada kapalı.
süper bişey yahu ama evde bilgisayarı herkes kullanıyo yaparsam kızarlar
Harika yaa
Güzel çalışma. Birde marş sesi veriyorsa tamamdır. Kendi makineme de buna benzer bir uygulama yapmıştım zamanında. USB diski takınca çalışıyor. Yoksa windows açılmıyor.
Baya zaman geçmiş uzun süredir bakmadığım için konuya cevaplar olmuş. Geç de olsa cevaplayayım hem üstlerde durması güzel olur sanırım konunun, hem arkadaşlara fikir olur mod konusunda Geç cevaplar ama:
ExECaLiBuR marş sesi yok
WahshE eline sağlık seninde çok güzel olmuş
kürsad laptopta yapmak biraz sıkıntılı olur sanırım. Özellikle konum bulma bakımından. Fakat necoinside'ın da dediği gibi power tuşunda 2 bacak vardır o bacağı kesip araya bu anahtarı bağlayabilirsen aynı şey olur. Fakat çok küçük bir parça olduğundan çok ince işçilik ister sanırım.