Şimdi Ara

Anahtarsız Apartman Giriş Sistemi Önerisi. Lütfennn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

"RAkara" arkadaşımız video eklemiş bende izledim çok güzel hazırlanmış.

- Kart ekleme; pratikkart paketinin içinden yönetici kart diye bir kart çıkıyor. beyaz renkte bir kart bu. ekleme silme işlemleri bu kartla yapılıyor. yönetici kartı cihaz gösteriyoruz bir sefer, uzun bir bip sesi gelince kullanıcı kartlarını gösteriyoruz peş peşe. ve ardından hafızayı kapatmak için başında gösterdiğimiz yönetici kartı sonunda da gösteriyoruz işte bu kadar. basit bi işlem. silmeyi denemediğim için bilmiyorum ama kulanım kılavuzunda yazıyor.
    - Hafıza 1000 dediler ama biz 150 tane tanıttık. çok memnunum, 3 tane de iş yerine alıcam. benim balık anahtarı onlara da tanıtıcam. tek balıkla hepsini açıcam. öneririm herkese.
    - Şifrelemeyi bilmiyorum. bizim ki şifreli cihazdan değil. sadece kartlı olandan.
    Başka sorunuz olursa yanıtlarım.

aslında foto da koyacaktım. unutuyorum çekmeyi. paylaşıcam ama unutmadım.

• Güzelmiş, açıklamalar için teşekkürler .
  • Arkadaşlar merhaba,

Kullanan var mı bilmiyorum ama bizim yan apartman kapısında anahtarsız giriş yapılan pratikkart adında bir cihaz var. ellerinde balığa benzer mavi bir anahtarlığı kapıya gösterip açıyorlar. benim bina giriş kapıları çok hoşuma gitti. komşuya sordum çok memnunlarmış. bu isimdeki ürünü kullanan var mı kaliteli bir ürün mü bilmek istiyorum. babam yönetici ona söylicem. anahtardan bıktım kullanan bilen varsa lütfen bilgilendirebilir mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim .. Teşekkürler..

ben bunu kullandım 3 hafta sonra bozuldu. zaten ben şanssız bir adamım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendoor -- 7 Temmuz 2017; 14:37:22 >
  • 53TL ye n11 de ve bazı sitelerde satılmakta. Benim taktıklarım 6 aydır hizmete devam etmekte zaten 2 yıl garantisi var. Anahtarlıkların 100 tanesi 69TL yazılabilir özellikteki anahtarlığın tanesini 1.75 TLye satan var.

Mesela cihazın 1000 anahtarlık kapasitesi var ama siz 5000 kişiye vermek istiyorsunuz. Hani fabrika mesela. Bu taktirde yazılabilir özellikteki anahtarlıklar aynı anahtarı kopyalıyor. Yani tek bir anahtarlığın aynısını diğer anahtarlıklara< yazıyor. Tek dezavantajı kopya anahtarlıkların hep aynı şşifreyi vermesi ve kişi takibi yapılamaması.

Bu arada rfid isimli bu cihazı apartman trafosuna bağlamayın. Apartman trafoları ac dir bu cihaz dc 12Voltta ççalışıyor. Herhangi bir 12Vdc de olmaz çünkü trafolar boştayken 12V üstüne çıkıyor. led adaptörü dediğimiz güç kaynaklarının 12V 3Amper olanlarını kullanıyoruz. Tabi güç kaynağı ve sistem hep bir arada iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 7 Temmuz 2017; 17:17:44 >
  • İhtiyaçlar ve bütçeler birbirinden çok farklı olduğundan profesyonel bir firmadan yardım alınması gerekiyor diye düşünüyorum. Tabi kendi elinden gelenler ve çok küçük kapasiteli yapacaklar kesinlikle üzerine alınmasın :)
    www.karel.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Karel
    https://www.karel.com.tr/guvenlik/kartli-gecis-sistemi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.