Şimdi Ara

anakart alacağım öneriniz lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dayanıklı uzun ömürlü Core i7 3770K işlemci için kullanabileceğim , zorda kaldığımda overclock da yapabileceğim z77 soket 300 tl yi geçmeyecek şekilde sadece vatan bilgisayardan alabileceğim sorunsuz en iyi anakart hangisidir?

aslında bir tane bulmuştum military class 3 olduğu için çok beğenmiştim ama yorumlarda win7 ile ilgili problemlerden dolayı hayal kırıklığına uğradım.
    MSI Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart

tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 3 saat olmuş donanımhaber forumda 1 tek cevap gelmemiş. demek ki konuyu ait olduğu kategoriye açmamak lazımmış
  • öncelikle islemciyi almadıysanız 3570K alabilirsin cok iyi bir islemcidir eger cok agır isler icin kullanmıcaksan gayet yeterlidir. Üstelik K modeli alacagına göre oc. de yapacaksin ozaman anakartın daha iyi olmalı oc performansı iyi ve faz sogutucuları iyi olmalı . Eger islemcini 3570K yaparsan paran artar ve daha iyi ana kartalabilirsin MSI Z77 GD 65 cok iyi bir karttır yada GD55 ASUS cephesinde ise ASUS P8Z77-V Intel alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timi555

öncelikle islemciyi almadıysanız 3570K alabilirsin cok iyi bir islemcidir eger cok agır isler icin kullanmıcaksan gayet yeterlidir. Üstelik K modeli alacagına göre oc. de yapacaksin ozaman anakartın daha iyi olmalı oc performansı iyi ve faz sogutucuları iyi olmalı . Eger islemcini 3570K yaparsan paran artar ve daha iyi ana kartalabilirsin MSI Z77 GD 65 cok iyi bir karttır yada GD55 ASUS cephesinde ise ASUS P8Z77-V Intel alabilirsin.

kocaman teşekkürler çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-z77-extreme4-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html

İşlemciyi aldınmı yoksa alıcakmısın?
    Kullanım amacı(işlemcinin)?

öneriniz için teşekkürler. işlemciyi daha almadım. amacı oyun ve photosop dreamweaver tarzı programlar için. i7 tercih ettim çünkü ben 2-3 seneye bir yeniden pc toplayabilecek durumu olan biri değilim. pc beni en az 7 -8 yıl götürebilmeli. o yüzden paraya kıyacam ve inşallah alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhansuyu

arkadaşlar dayanıklı uzun ömürlü Core i7 3770K işlemci için kullanabileceğim , zorda kaldığımda overclock da yapabileceğim z77 soket 300 tl yi geçmeyecek şekilde sadece vatan bilgisayardan alabileceğim sorunsuz en iyi anakart hangisidir?

aslında bir tane bulmuştum military class 3 olduğu için çok beğenmiştim ama yorumlarda win7 ile ilgili problemlerden dolayı hayal kırıklığına uğradım.
    MSI Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart

tavsiyelerinizi bekliyorum.

250 ve 300 tl arasında asus veya gıgabyt anakart al sorunsuz kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İNTEL & AMD
    250 ve 300 tl arasında asus veya gıgabyt anakart al sorunsuz kullan

cevabınız için teşekkür ederim.
  • işlemciyi almadıysan 3570K al ve asrock extreme 6 veya fatal 1ty pro al. bu ikiside güzeldir candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

işlemciyi almadıysan 3570K al ve asrock extreme 6 veya fatal 1ty pro al. bu ikiside güzeldir candır.

teşekkür ederim hemen bakıyorum.

fatality pro çok güzelmiş 4 tane sata3 desteği süper. vatanda satılsa kesinlikle düşünebilirdim.

anakart olarak şimdilk MSI Z77A-GD65 ye karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhansuyu -- 5 Ağustos 2012; 8:15:30 >
  • quote:

quote:

işlemciyi almadıysan 3570K al ve asrock extreme 6 veya fatal 1ty pro al. bu ikiside güzeldir candır.

sistemi kurmadıysan teknobiyatikten kur. hem daha ucuza kuruyorsun hem de kendileri toplayıp test ediyorlar.
    bir de 3770K'nın ısınma sorunu var bunuda bil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskas123 -- 5 Ağustos 2012; 8:11:34 >
  • quote:

quote:

quote:

sistemi kurmadıysan teknobiyatikten kur. hem daha ucuza kuruyorsun hem de kendileri toplayıp test ediyorlar.
    bir de 3770K'nın ısınma sorunu var bunuda bil.

3770K nın ısınma sorunu olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ederim.

teknobiyotik çok beğendiğim bir site ancak ailemi ikna edemiyorum görmeden ellemeden almam diyorlar.

3570K yı alsam beni 7-8 sene götürebilir mi? (16 gb ram, gtx670 ekran kartı, msi gd55 anakart veya daha iyi bir anakart, haf 912 kasa 750 watt)

aşağıdaki sistem ile 7-8 sene idare ettim de.

CPU
    Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz 44 °C
    Conroe 65nm Teknoloji
    RAM
    2,00 GB İkili-Kanal DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12)
    Motherboard
    Biostar 945GZ Micro 775 SE (Socket 478) 40 °C
    Graphics
    L1753S (1024x768@60Hz)
    128 MBGeForce 7100 GS (Undefined) 40 °C
    Hard Drives
    149GB SAMSUNG SAMSUNG HD160HJ (SATA) 30 °C
    Optical Drives
    PIONEER DVD-RW DVR-118L
    ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device

• panpa limit ne kadar? sen bize onu söyle. sana sistem kuralım. birde monitör klavye vs. alacakmısın yoksa var mı?
  • quote:

panpa limit ne kadar? sen bize onu söyle. sana sistem kuralım. birde monitör klavye vs. alacakmısın yoksa var mı?

limit 3000 tl. sadece vatan pcden alabilirim. klavye maus monitöre ihtiyacım yok.
    limit 3000 tl derken indirimsiz en yüksek fiyat 4000 tl olursa %25 indirimle 3000tlye alabilirim..

ha birde hocam 7-8 sene idare edecem bu pc ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhansuyu -- 5 Ağustos 2012; 8:42:39 >
  • oyun pc si olacak. adobe ın tüm programlarını çatır çatır açması lazım. yani eski pc min özelliklerini yukarıda yazdım. yeni pc ile mükemmel bir hız farkı olmalı ve bunu hissedebilmeliyim.
  • hocam vatan pahalıdır. 3000tl'ye 16gb ram falan çok zor toplarsın. hocam eğer istanbuldaysanız inventus.com.tr'nin mekanına git orada teknobiyotik gibidir. vatanda %25'i zor bulursun. bulduğun zaman anca gece veya sabahın erken zamanımda gidip alışveriş yapman lazım. çünkü stokları az tutuyorlar.illa vatan diyorsan toplarım vatandan.
  • quote:

hocam vatan pahalıdır. 3000tl'ye 16gb ram falan çok zor toplarsın. hocam eğer istanbuldaysanız inventus.com.tr'nin mekanına git orada teknobiyotik gibidir. vatanda %25'i zor bulursun. bulduğun zaman anca gece veya sabahın erken zamanımda gidip alışveriş yapman lazım. çünkü stokları az tutuyorlar.illa vatan diyorsan toplarım vatandan.

kayserideyim hocam. bana kalsa teknobiyotikten toplayacam hem adamlar mükemmel kuruyorlarmış ve test edip çok iyi ambalajlayıp yolluyorlarmış ha 3-4 gün sürüyormuş kargoları ama ben buna razıyım ama aileme bunu anlatamıyorum. illa vatan olsun diyorlar teknobiyotiğe güvenmiyorlar.
  • o zaman ailene pahalı olacağını söle panpa hani hazırlansınlar. illa vatan diyorsalar fiyat yüksek olur.
  • quote:

o zaman ailene pahalı olacağını söle panpa hani hazırlansınlar. illa vatan diyorsalar fiyat yüksek olur.

malesef yapacak bişey yok hocam kös kös vatanın indirimlerini kovalayacağız artık.

elektronik işi şanstır ama asıl önemli olan 7-8 sene beni götürebilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhansuyu -- 5 Ağustos 2012; 9:02:09 >
  • ben sana sistem topluyorum ama bu sistemi kime birleştireceksin? bilgin var mı panpa?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.