Şimdi Ara

Anakart alacamda hangilerini tavsiye dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Başlıkta belirttiğim gibi anakart almak istiyorum.en fazla fiyati 300tl sınırımdır.sistemim imzamdaki gibidir . seçimlerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk1990

quote:

Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-970a-ud3-970a-ud3-amd-970sb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=63232#allImages

990fx ud3 mu ne varmış o nasıl peki ?

evet 990fx ud3 bulabilirseniz çok çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 1 Aralık 2012; 14:09:50 >

• 990FXA-UD3 gayet güzeldir dostum sana fazlasıyla yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

990FXA-UD3 gayet güzeldir dostum sana fazlasıyla yeter

teşekkürler.anakartlar arasında perfonmans farkı varmı overclock dışında ? şuanda overclock düşünmüyorum işlemci fazlasıyla yeterli oldugu için ama 1 -2 seneye gerekicek acaba asus v formula ile oc yapsam daha ustun perfonmansı almış olurum ?
  • quote:

teşekkürler.anakartlar arasında perfonmans farkı varmı overclock dışında ? şuanda overclock düşünmüyorum işlemci fazlasıyla yeterli oldugu için ama 1 -2 seneye gerekicek acaba asus v formula ile oc yapsam daha ustun perfonmansı almış olurum ?

Anakartlar arasında öyle uçurum overclock farkı vs yoktur anca bu üst seviye 5+ Ghz'lerde stabilite farkları gözükebilir o da göz önüne alınacak pek birşey değil

Asus'un R.O.G serilerinin pahalı olma nedenlerinden birisi özel komponentler kullanılması ayrıca SupremeFx kod adlı bir ses kartı(ampflikator) bulunması bunun yanı sıra IOS cihazlarınızdan overclock yapabilme/takip edebilme vs gibi opsiyonel seçeneklerden dolayı fiyatları pahalıdır he birde marka takıntısıdır Bknz : Ben

Olay bundan ibaret dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

quote:

Anakartlar arasında öyle uçurum overclock farkı vs yoktur anca bu üst seviye 5+ Ghz'lerde stabilite farkları gözükebilir o da göz önüne alınacak pek birşey değil

Asus'un R.O.G serilerinin pahalı olma nedenlerinden birisi özel komponentler kullanılması ayrıca SupremeFx kod adlı bir ses kartı(ampflikator) bulunması bunun yanı sıra IOS cihazlarınızdan overclock yapabilme/takip edebilme vs gibi opsiyonel seçeneklerden dolayı fiyatları pahalıdır he birde marka takıntısıdır Bknz : Ben

Olay bundan ibaret dostum

düşünüyorum şimdi 500 verip asus v formula alsam yada 400 tlye crossair iv extreme yoksa 300tlye asus m5a99x mi :D bendede marka takıntısı var ama işte o rog serisi başka bir dünya ama çok pahalı :)

• http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5415

Amd sistemde uç oc yapmayacaksanız 500TL lik bir anakart almanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5415

Amd sistemde uç oc yapmayacaksanız 500TL lik bir anakart almanıza gerek yok.

kotu bir anakartta istemiyorum yani 1 yıla kalmaz güzel bir oç yaparım fan sogutmasıyla limitim 300tl daha güzel asrockun varmıdır ?
  • Baska tavsiye arkadas sinir 300 tl yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.