Şimdi Ara

Anakart Alımı Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün iki yıla yakın süredir kullandığım bilgisayarımın anakartı yandı. Ben de uygun bir anakart aramaya koyuldum. Yanan anakartım Gigabyte'ın p31-ds3l modeliydi. İhtiyaçlarımı gayet güzel karşılıyordu. Fakat şu anda aradığım anakartı bulamıyorum. 775 sokete sahip, optik ses çıkışı olan bir anakart bulmam lazım. Z5500 ses sistemim var ve ancak optik ile aldığım ses beni tatmin ediyor. Ses kartı almayı düşündüm fakat bir ses kartına iyi bir anakart parası vermek mantıklı gelmedi. Bana yardımcı olabilecek biri varsa ve yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 22 Ocak 2011; 3:31:09 >

• Kullandığınız seri (775 soket) anakartlar hali hazırda uygun fiyatlara satıldığı için 775 soket performans serisi kartlarını araştırınız. Hali hazırda ses kartı ile gelen modellere bakabilirsiniz. Örn: Asus'un Rampage Formula veyahut Msi Platinum vb. serisine bakabilirsiniz DH'nin 2. el kısmından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cainsonant -- 22 Ocak 2011; 9:31:28 >
  • Cevabınız için teşekkürler. Asusun formula serisini görmüştüm fakat bulamamıştım hiçbir yerde. Gece saatlerce süren aramalarım sonunda bulabildim anakartı. Marka olarak kalitesinden emin değilim ama üzerinde optik çıkış var ve özellikleri iyi duruyor.

Anakart şu:
    http://www.hizlial.com/donanim-oem-/anakart/asrock-p45de-fsb-2000-soket-775-1333-1200-ddr2-lan-anakart_30.007.1195.0021.htm

Nasıl iyi midir sizce bu kart? Almaya değer mi?

• Vallahi hocam marka olarak birşey diyemem ama kartı alırsanız teknik bir problemde yararlanabiliceğiniz kaynak yani kullanıcı sayısı ve servis çok kısıtlı olucakdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.