Şimdi Ara

Anakart arizasimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun sabahtan beri calisan bilgisiyarima internette gordugum rgb led uygulamasi yapmak istedim. İlk olarak psudan 12v veririm dedim fakat bilmeden 3v bagladim sanirim kasayi actim led in duzgun calismadigini gordum daha sonrasinda sokup normal adaptor bagladim. Sorunum su pc eski haline getirip actigim zaman fanlar calisiyor. Anakart uzerindeki led calisiyor. Fakat ekrana goruntu gelmiyor ayni sekilde usb lerde tetik almiyor( klavye mouse) Herhangi bir yanik kokusu vs almadim hala daha kokmuyor. Fakat bunlar anakart yanmasi ihtimalini cagristirdi. Bios pilini cikartip bekledim. Psu kablolarini kontrol ettim. Statik elektirigini aldim. Ramleri kontol ettim tek tek denedim. Fakat cozume ulasamadim. Sistem su sekildedir. Yardim ederseniz sevinirim.

Gigabyte z97x gaming 5 anakart
    İ7 4790k cpu
    Zotac gtx 970 ekran karti
    Coolermaster g750m 750w psu
    Gskill ripjawsx 4x4 gb ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartini sokup onboard dvi ve hdmi ayri ayri goruntu almayi denedim fakat cozume ulasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar merhaba

böylesine isim yapmış bütük bir forumda kimsenin konu ile ilgilenmemesi biraz enteresan.

Neyse ben sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa bu yöntemi denesinler. Benim pc deki sorun İşlemci. Üzerinde 4790K CPU vardı fakat zarar görmüş sanırım. 4790 takınca görüntü geldi. Arızalı işlemciyi başka pc ye takınca yine aynı sorunu yaptı.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.