Bildirim
Anakart + CPU uyumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakartınızın son biosunu yükleyip deneyin. Anakart işlemci destek sayfasında i5 2400 3.10 yok, i5-2400S (2.5G,L3:6M,iGPU,4C,rev.D2) var. Son biosla düzelmezse bir şey yapamazsınız.
https://www.asus.com/tr/Motherboards/H61MK/HelpDesk_CPU/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 6 Ocak 2016; 19:06:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hknkck
Anakartınızın son biosunu yükleyip deneyin. Anakart işlemci destek sayfasında i5 2400 3.10 yok, i5-2400S (2.5G,L3:6M,iGPU,4C,rev.D2) var. Son biosla düzelmesze bir şey yapamazsınız.
https://www.asus.com/tr/Motherboards/H61MK/HelpDesk_CPU/
Daha yeni aldım eğer bi problemle karşılaşırsam iade ediyim. Durduk yere elimde patlamasın anakart.. -
İşlemciniz anakart destek sayfasında yazmıyor. Son biosu yüklemenize rağmen işlemciyi anakart tanımıyorsa iade edebilirsiniz. -
Anakart işlemciyi destekliyor. Sayfasında yazmıyor diyen arkadaşa aldırış etmeyin. Bios update sorunu çözecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 6 Ocak 2016; 18:04:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Megurine Luka
Anakart işlemciyi destekliyor. Sayfasında yazmıyor diyen arkadaşa aldırış etmeyin. Bios update sorunu çözecektir.
Fazla bilgili birisi değilim. bu yüklemede normal masaüstündemi çalıştırıcaz yüklemeyi ? -
Usbye yazıp Ez Flash Utility ile biosdan update yapabilirsiniz. -
quote:
Usbye yazıp Ez Flash Utility ile biosdan update yapabilirsiniz.
Umarım becerebilirim teşekkür ederim :) -
quote:
Hocam dün akşam denedim. Flashlayamadım yada becerememekten korktum. Bu sabah teknik servislerine götürdüm aldıgım yere wait for "F1" if error kısmını disabled haline getirdiler. Pc hani öncesindede çalışıyordu fakat şimdi hata vermeden devam ediyor bios. Korkum bu seferde cpu'ya zarar vermesin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckboy -- 7 Ocak 2016; 8:54:37 > -
quote:
Hocam Asus H61M-PRO Intel H61(B3) ile anarkatımı değiştirdim. işlemci destek listesinde i5-2400 gözüküyor. Umarım sıkıntı olmaz :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X