Şimdi Ara

ANAKART DEĞİŞİMİ ASUS N550JV ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asus n550jv var i7 4700hQ işlemci , 16 gb ram , 500 gb ssd pro samsung
    gtx serisi ekran kartı için donanımla uyumlu anakart arıyorum
    laptopun anakartının adını bilen varmı

ve uyumlu anakart önrecek birisi ?

• Laptobun kasasına uyacak anakart sadece 1 tanedir. O da orijinali.

Kim dedi size üst seviye (ör: asus g750) bir anakartın takılabileceğini.

İmkansız da hadi taktınız ısı boruları nasıl denk gelecek cpu ve gpu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    bilgin olmayan konuda yorum yapmak niye

soket yapısına uygun anakart bulundummu tamamdır gelmiş yorm ypmıyo gereksiz
  • Sana ağzıma geleni sayıp ban yemek istemiyorum. Bu masaüstü pc değil. Laptobun kasasına her anakart uymaz üstün zekalı.
    3 yıldır her gün dahili bileşenlere ve laptop bölümüne girip okuyup öğreniyorum. İnternette araştırma yapıyorum insanlara yardımcı olmak için. Sen kimsin de bana bilgisiz diyorsun bildiğim bir konuda.
    3 tane laptobu ekranı hariç anakartına kadar paramparça ettim ve tekrar topladım. Toz temiLiği ve macun yenileme için. 3ü de aynı soketti 3.nesil i7 ve i5 idi. Hepsinde anakartın üzerindeki girişler çıkışlar farklı yerdedir. Başka laptobun Kasaya uymaz.

Asus k55 in anakartı sadece asus k55in kasaya uyar. Vida yerleri ve usb vs giriş çıkış yerleri ona uygundur.

Ha şu olur: mesela lenovo y500 ve y510p aynı kasayı kullanıyor. Sadece biri 3 diğeri 4. Nesil, ekran kartı farkları var bi de. Tam emin olmamakla beraber anakartta cpu ve gpu nun yerleri de değişmemişse tutup da y510p nin anakartı y500e takılabilir.

Bu aynı kasayı kullanan cihazlarda belki yapılabilecek birşey.

Gelmişsin cahilliğinle rezil oluyorsun. Şimdi kaybol

okumadım bile ne yazdıysan artık hadi gereksiz yaylan şimdi
  • Ha bu arada eğer becerebilirsen bu cahillik ve ukalalıkla o pc ye başka marka model bir pc nin anakartını takmayı. Bana haber ver

bak adamım başta dalga geçer gibi yorum atmış olmasan ben sana cok saygılı bir biçimde konuşurdum
    bilgim yok yani sen bilgiliysen yardımcı olabilirsin öyle dalga geçer gibi knşmak niye

asusun teknik ervisiyle bire bir konuştum adam değişebileceini söyledi yani asusun kendi anakartını alırsanız vs... gibi şeyler söyledi

ADAMIN VERDİĞİ STİE ;http://www.asus.com/Motherboards/ sol taraftan soket yapısını seçince çeşit çeşit anakart cıkıyor sokete uygun anakart varmış ama ana kartın içi değişikmiiş ?
  • SLM N550JV ANAKART ELİMİZDE MEVCUT 1780 TL MONTAJ ÜCRETSİZ 6 AY GARANTİLİ

UZMAN NOTEBOOK
    0216 354 00 00
    0555 258 95 71
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.