Şimdi Ara

Anakart değşiminde yapılacakalr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartı değiştirdim açılışta bip sesi YOK ve görüntü yok bide klavye ışıkları yanmıyor acaba diyıorum yeni anakartta bişey mi yapmak lazım dıyoksa direk tak çalıştırmı ?
    uzay kurulumu.cmos claer.işlemci çıkarılıp çalıştırıldı yine aynı ekran kartı çıkarılıp çalısldı yıne aynı ram cıkarılp calısıldı yıne aynı ekrana goruntu gitmedi ekran
    başka bi pc de denendı çalıştı ne yapmam lazımm ?

• chatall52 C kullanıcısına yanıt
    Anakart, işlemci ve ramlarinizin marka ve modellerini detaylı olarak belirtin. Uyumsuzluk olabilir.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan ekrana görüntü gelmiyor klavye mouse ışıkları yok sadece fanlar çalışıyor. başka HDD ile denedim yine olmadı anakartta arıza var galiba lütfen yardım..
  • windhunter kullanıcısına yanıt
    windunter konu karışmasın diye benim sistem bilgilerini pm attım yardım bekliyorum tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah1p -- 25 Nisan 2014; 13:14:32 >
  • Sah1p S kullanıcısına yanıt
    Sizin sisteminizde bir uyumsuzluk gözükmüyor. Ramleri tek tek takarak deneyin. Kablo bağlantılarını doğru yaptığınızdan emin olun. Sorunun bir çok sebebi olabilir. Psu, anakart, işlemci, ram bunlardan biri veya daha fazlası arızalı olabilir. Ne yazıkki donanım problemlerinde deneme- yanılma yöntemi dışında fazla bir seçenek yok.
  • windhunter kullanıcısına yanıt
    Peki hocam yardımınız için sağ olun işin kötü yanı bende sistemi yeni topladım ilk çalıştırmamdan itibaren bu sorun var kasada sadece ekran kartı ve hdd eski bilgisayarımdan kalanlar. Onlarında çalıştığına eminim uyum sorunu olmamasına sevindim okadar masraf yapmıştık boşa gitmemiş en azından başka bi çözüm yolunuz varmı?
  • ben sorunu çözdüm! Yav şu anakarttaki Atx 12 V soketine yanlış kabloyu takmışım 6 pinli olanı takmışım 8 li olanı takmam gerekiyormuş 8 li olan dediğim yan yana 4 pinli kabloyu birbirine geçirmişler o yüzden fark etmemişim 2 sini ayırınca fark ettim. İlk defa pc topladığımdan acemiyim :D

Dostum inş seninde sorun hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah1p -- 25 Nisan 2014; 23:47:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.