Şimdi Ara

Anakart-Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 sene önce aldığım bilgisayarımı yükseltmek istiyorum ancak kafamda birkaç soru işareti var. Almak istediğim ekren kartı ati hd 7850 2gb. Özelliklerine baktığımda slot olarak PCI Express 3 diyor. Mevcut anakartım Asus M3A78-CM. Kutusunu arkasına baktığımda PCI Ekpress 2.0 yazıyor. Şimdi ben bu kartı mevcut anakartım ile kullanamıyor muyum? Yani ekran kartımı değiştirmek istersem; anakartımı da mı değiştirmem gerekir?

Bir de 500W PSU istiyormuş bu ekran kartı. Mevcut PSU ma baktım ve 350W olduğunu görüm. Bu şekildekart hiç mi çalışmaz yoksa biraz performans düşüklüğü mü olur?

Teşekkürler.

İyi çalışmalar.

• anakartınla çalışır psu da yüksek oranla sıkıntı yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chantypes30

anakartınla çalışır psu da yüksek oranla sıkıntı yaşarsın

O zaman almam gereken ekran kartı ve PSU, PSU olarak neyi önerirsiniz? Bilgim yok ta o konuda. Biraz ucularından ve iyi performanslı bildiğiniz varsa.
  • parana bağlı o 150 tl ye çok güzel ocz corsairler var o pahalı gelirse 100 xigmatek xilence alabilirsin yada 125 civarı cooler master filan sen parayı söyle :D
  • :) Herşey paraya bağlı tabiki, 150 TL lik olanı aliyim de uzun süre götürsün beni bari. Model ismi de verebilirsen sana duacı kalırım:)

• Çok teşekkürler arkadaşım. Gerçektençok yardımcı oldunuz.
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.