Şimdi Ara

anakart fanı hakkında??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar anakartın fanı acayip rahatsız edici motorlu testere gibi ses çıkartıyordu fana baktım fanın dışında ortada bir delik var ve deliğin içinde küçük bir demir çubuk çımış vazieyyette fanla birlikte dönüyor üzerinde bir elektrik bantı vardı hafifçe elledim ses kesilde ve yenden başladı ne yaptıysam durduramıyorum ne yapmalıyım...

• arkadaşım sistemin amd sanırım amd fanları öyle açıktatır fanın içinde dönen o çubuk korkma fanın mili o bişe olmaz o döner durur herşeyin bir ömrü var sonuçta benim yaptığım eski fanlara fanı çıkartabiliyosan yapraklarını temizle aynı şekilde soğutucu bloğunuda dönen o milin içini temizle fazla taşmayacak şekilde 1-2 damla ince makina yağı damlat ve o çıkan bantıda üstüne sıkıca yapıştır tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: impossible

arkadaşım sistemin amd sanırım amd fanları öyle açıktatır fanın içinde dönen o çubuk korkma fanın mili o bişe olmaz o döner durur herşeyin bir ömrü var sonuçta benim yaptığım eski fanlara fanı çıkartabiliyosan yapraklarını temizle aynı şekilde soğutucu bloğunuda dönen o milin içini temizle fazla taşmayacak şekilde 1-2 damla ince makina yağı damlat ve o çıkan bantıda üstüne sıkıca yapıştır tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.