arkadaşlar amd 2500e anakart alıcam ama fazla param yok.epox 8rda+ 99$ msi k7n2 76$ ve daha ucuz bi marka var.overclock yapmayı da düşünüyorum.
sorum şu: ben pahalı anakart alırsam oyunda daha fazla performans almamı sağlarmı? yoksa sadece desteklediği teknolojiler baz alınarakmı anakartlar fiyatlandırılıyor.eğer daha fazla performans getirir derseniz epox alıcam.
işlemcin 2500+ ramin ve ekran kartın nedir yazmamışsın ama oyun için performans istiyorsan ekran kartının iyi olması gerekir. yeni anakartlaın çoğu zaten 8x destekli olduğundan işini görecektir. Ama ilerde o kadar para verdik üç kuruş fazla verseydik de daha iyi bi anakart alsaydık dersen şaşırmam.Anakart bütün sistemin performansını etkiler hatta belirler. O yüzden iyi anakart al derim. 128$ civarı abit kartlar var onlara da bakmanı tavsiye ederim. Ama unutma ki oyun performansının iyi olması için harddiskinin hızlı ekran kartının iyi ramlerin yüksek anakartın iyi olması gerekir. herbi bileşen performansı etkiler.
Sonradan pişman olabilen bir yapın varsa iyi bir kart almaya çalış. Benim tavsiyem şimdiden anakartların içinde barındırdıkları özelliklerin ne işe yaradığını tam olarak öğrendikten sonra almandır. Kullanmayacağın özelliğe sahip bir anakarta da fazladan para ödemeye gerek yok. İhtiyacın şimdi neyse ve gelecekte ne olabilecekse ona göre seçim yap. Mesela ben Abit nf7-s aldım. İçinden ide hdd'yi sata'ya dönüştüren bir aparat çıktı. Ama benim hdd zaten sata idi; dolayısıyla 20 doları fazladan vermiş oldum. Belki sonra işime yarar diyerek kendimi avutuyorum.
bir anakartın fiyatını belirleyen çok unsur var. Doğru olanı Daytona'nında dediği gibi kullanacağın özellikleri belirleyip ona göre bir anakart almaktır.
MSI K7N2 Delta L anakartlar Stabil çalışan sağlam anakartlardır. Ama O/b ses chipi mcp-t değil, ses çok önemli değil dersen düşünmeden alabilirsin. aşırıya kaçmadan güvenilir ölçülerde o/c de yapabilirsin.
Yok Bana Sata,Raid vede sınırları zorlayarak o/c yapmak isterim dersen Abit nf7-s alman gerek.
Vs,Vs, Gibi seçenekleri çogaltmak mümkün.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by daytona</i> <br />Sonradan pişman olabilen bir yapın varsa iyi bir kart almaya çalış. Benim tavsiyem şimdiden anakartların içinde barındırdıkları özelliklerin ne işe yaradığını tam olarak öğrendikten sonra almandır. Kullanmayacağın özelliğe sahip bir anakarta da fazladan para ödemeye gerek yok. İhtiyacın şimdi neyse ve gelecekte ne olabilecekse ona göre seçim yap. Mesela ben Abit nf7-s aldım. İçinden ide hdd'yi sata'ya dönüştüren bir aparat çıktı. Ama benim hdd zaten sata idi; dolayısıyla 20 doları fazladan vermiş oldum. Belki sonra işime yarar diyerek kendimi avutuyorum.
aynı anakartı ben de aldım. benimde de aynı apart çıktı. ama apart fiyata 20 $ etki yapmıyor .ben 126-8$ civarında bi fiyat ödedim. bazı yerlerde anakartın fiyatı 130$ ve o aparat anakart kutusundan çıkmıyor. Kendini avutmana gerek yok, ama ufak bi hediye diye düşünebilirsin istersen. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
oc de epox daha iyi, stabilitede msi daha iyi. yanlız epox boardlar ram seçiyorlar özellikle 512 twinmos ddr400 lerle genelde sorun çıkıyor. ram sorunun çözersen en iyisi diyebilirim. sata harddiskler hala istenilen sonuçlara ulaşamıyorlar. sata teknolojisinin kendini bulması için birkaç aya daha ihtiyacı var. şu an alınmasını gerekli görmüyorum. o sebeten o boardlara 130 $ vermeye gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme