Anakart ım gigabyte H55M UD2H yeni harddisk alacağım modeli western digital caviar black 1tb 64mb 6Gb/s. benim anakart ın özelliklerinde 3gb/s yazıyor acaba bu dediğim harddisk i alsam harddisk full performans çalışır mı ? yardımlarınızı bekliyorum yarın sabah a kadar vaktim var . eğer uyumsuz ise düşündüğüm diğer seçenek western digital caviar green 1 tb 64 mb 3gb/s ikisi arasında kaldim. şimdiden tşkkrler WD Caviar Green 1 TB SATA Hard Drives ( WD10EARS)
Temperature (English) Operating 32° F to 140° F Non-operating -40° F to 158° F
Temperature (Metric) Operating -0° C to 60° C Non-operating -40° C to 70° C
Electrical Specifications Current Requirements Power Dissipation Read/Write 6.80 Watts Idle 6.10 Watts Standby 0.70 Watts Sleep 0.70 Watts
çalışır. çünki o anakart çıktığında 3gb/s ile test edildi. 6 gb/s de iyi bir performans alıcaksın. seagete olanını araştırsan daha sessiz sağlıklı güvenilir bir iş yapmış olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: keysmart
çalışır. çünki o anakart çıktığında 3gb/s ile test edildi. 6 gb/s de iyi bir performans alıcaksın. seagete olanını araştırsan daha sessiz sağlıklı güvenilir bir iş yapmış olursun.
yani o performansı alır mıyım çalışacağıma kesin eminim. zaten birde şu anki disk zaten 500 gb seagate ve çok kötü çok ısınıyor ama ses konusunu bilmiyorum ses çok önemli değil performans için alıyorum yinede tşkkrler çok sağol. pmden telini atsan sseni arasam yardımcı olur musun ?? birebir sorsam
telefon veremiyorum kusura bakma. ama performans alırsın. western ile seagete hdd testleri yapıyorum bizim pc lerde :D seagate hep olumlu haberin olsun :)
quote:
telefon veremiyorum kusura bakma. ama performans alırsın. western ile seagete hdd testleri yapıyorum bizim pc lerde :D seagate hep olumlu haberin olsun :)
sorun değil ilgilendiğiniz için tşkkrler benim tek derdim daha hızlı dosya kopyalamak. Sizin yaptığınız testler ne gibi testler? ısınma mı? enerji kullanımı mı? gürültü mü? dosya okuma/ yazma hızı mı ? hangisi daha hızlı dosya okuyot ya da yazıyor?
yazma okuma silme. ısı devir. hepsinden öncelikli sırada gelyor testlerde
quote:
yazma okuma silme. ısı devir. hepsinden öncelikli sırada gelyor testlerde
teşekkürler ben o zaman seagate lere bakayım tavsiye bi model var mı? 1 tb olsursa iyi olur
caviar balack aldım ama pişman oldum içinden takır tukur sesler geliyor acaba fabrika hatası mı yoksa hepsi mi böyle :( keysmart keşke yine seagate alsaydım çok çok çok pişmanım performansı da o kadar iyi değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme