Bildirim
Anakart'ım ddr kaç ? Lütfen yardım edin...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ddr2 dir o ddr bile olabilir
emin olmak istiyorsan cpuz ve everest ultimate indirip bakabilirsin -
dostum bilgisayarı daha çalıştırmadım, yani arkada açık bir şekilde yatıyor kendileri, eğer çalışıyor vaziyette olsaydı denerdim konu açmazdım ha? -
quote:
Orijinalden alıntı: szrlkrsii
dostum bilgisayarı daha çalıştırmadım, yani arkada açık bir şekilde yatıyor kendileri, eğer çalışıyor vaziyette olsaydı denerdim konu açmazdım ha?
Napayım senin hayat hikayeni mi okuyayım
ben direk 400mhz ve agp 8x e baktım -
Daha sağlıklı olması açısından anakartın üzerinde marka ve modeli vardır,ürünün resmi sitesinde yazar,AGP ekran slotlu DDR2 destekleyen anakartlar vardı ancak DDR olma ihtimalide yüksek.
Yalnız şu kesin arkadaşınız yanlış biliyor DDR3 olmaz diyorum.@szrlkrsii -
ram slotlarının aralarına bak, oralarda yazıyor olabilir. en azından benim kartta yazıyor
Bana, modele ve wikiye bakılırsa düz ddr. eğer elinde ddr2 ve 1 ramler varsa şu resme göre eşleştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 19 Temmuz 2013; 2:05:37 > -
DDR son kararım -
DDR400 işte -
ddr3 olması imkansız zaten ddr 400 işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X