Şimdi Ara

Anakart, işlemci,ekran kartı, ram uyumu sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kendi çapımda biraz araştırarak bir pc toplamaya karar verdim. Daha bütün parçalar da emin değilim ama aşağıdaki
    parçaları almayı düşünüyorum. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Anakart: Asus P5N32-E SLI Plus 650i 1333 Mhz
    İşlemci: İntel Quad Core Q6600 2.4 Ghz 8mb Cache 1066Mhz LGA775
    Ekran Kartı: Zotac AMP GeForce 8800 GT 512 MB ( ileride uygun bir zamanda aynı ekran kartından 1 tane daha eklemeyi düşünüyorum)
    Ram de ve kalan parçalarda hala kararsızım.

Pc toplama konusunda çok fazla bilgim yok o yüzden sadece araştımalarıma dayanarak bu parçaları seçtim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm burada sistem tavsiyeleri bölümü var daha bizden daha çok yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 7 Şubat 2008; 8:13:43 >
  • zaten burası yeri değil
  • pc yi topla gel modifiyesinde biz sana yardımcı oluruz ama arkadaşların dediği gibi sistemi sistem tavsiyeleri bölümüne sorcan modifiyesinin bize sorcan
  • kusura bakmayın yanlış bölüme açmışım konuyu
  • bura benden sorulur gibi olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: ata326

pc yi topla gel modifiyesinde biz sana yardımcı oluruz ama arkadaşların dediği gibi sistemi sistem tavsiyeleri bölümüne sorcan modifiyesinin bize sorcan

• pc mod bölümü burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

bura benden sorulur gibi olmuş
    quote:

pc yi topla gel modifiyesinde biz sana yardımcı oluruz ama arkadaşların dediği gibi sistemi sistem tavsiyeleri bölümüne sorcan modifiyesinin bize sorcan

dikkat edersen BİZ yardım ederiz yazdım ve arkadaşların dediği gibi diye devam ettim hiçbirinizin hakkını yemem
  • geyik yaptım zaten alınma
    quote:

quote:

quote:

dikkat edersen BİZ yardım ederiz yazdım ve arkadaşların dediği gibi diye devam ettim hiçbirinizin hakkını yemem

• olsun gizlimiz saklımız olmasınD:

quote:

geyik yaptım zaten alınma
    quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.