Şimdi Ara

anakart Kasa uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle sorcagım şey saçma hatta cok abuk bıle gelebılır başlıyorum..

Suan teknık servistekı casper beyaz kasamin ( içinde asus p4v800-x anakart bulunur) içindekileri diger pcme Vestel Magic kasalı [içinde MSI P965 Neo(MS-7235) bulunan] aktarmak istiyorum,vestelde olan parçalari ise casper a aktarıcam uyum sorunu yaşarmıyım?

Kısacası Casperın ıcındekı parçalar vestel kasaya, vestel kasadakıler ise casper kasaya aktarılcak vidalamada vs sorun cıkarmı diye merak ettım

teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caybardaa -- 14 Temmuz 2009; 10:35:52 >

• maalesef MSI Neo ddr2 anakart ve core2 quad'a kadar destek veriyor asus ise ddr400 ve en fazla p4 HT işlemci kullanabilirsin yani tamamen uyumsuz
  • ekran kartını sorucak olursan o da olmaz biri agp desktekli diğeri PCI

ASUS-->agp
    MSI---->pcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creed160

ekran kartını sorucak olursan o da olmaz biri agp desktekli diğeri PCI

ASUS-->agp
    MSI---->pcı

teşekkurler kardeşım ama ben parçalarını degıstırmeden butun olarak sadece kasa kaplarını degıstırmeyı dusunuyorum vıdalamakta falan sorun cıkarmı butun kasalar tum anakartlara uyumlumudur onu merak ettım teşekkur ederm tekrar
  • kasan atx kasaysa hiç bi problem çıkmaz arkadaşım anakartın mATX olsada kasan ATX olsun yeter ki her iki anakartında ATX bi sorun çıkmaz yani rahat ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Anakart ve İşlemci Uyumu ?
    10 yıl önce açıldı
    PSU ile Anakart Uyumu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.