Anakartın usb ıvır zıvır çıkışı kasaya uymuyor mecbur yeni kasamı alacağım ?
CodseusC
kullanıcısına yanıt
Anakart marka ve modeli ?
Kasa marka ve modeli ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976
Anakart marka ve modeli ?
Kasa marka ve modeli ?
MSI 970A SLI KRAIT EDITION AMD anakart
fujitsu siemens mi3w-d2750 kasa
oturmuyor hocam. Yeni kasa alacağım. hangi kasaya oturur biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
CodseusC
kullanıcısına yanıt
sığmaması normal çünkü elind ki kasa iş bilgisayarı kasası ve firmaya özel üretim bir kasa. Yeni kasa için bütçe nedir ve ayrıca psu dahil mi ?
quote:
sığmaması normal çünkü elind ki kasa iş bilgisayarı kasası ve firmaya özel üretim bir kasa. Yeni kasa için bütçe nedir ve ayrıca psu dahil mi ?
Hocam sığıyor. Usb çıkışları aynı yere gelmiyor. usb çıkışı tavana bakıyor takarsam. 100 tl maksimum bütçe. 2.el falanda olur farketmez. psu bende var 600w. boş kasa lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Codseus
quote:
Hocam sığıyor. Usb çıkışları aynı yere gelmiyor. usb çıkışı tavana bakıyor takarsam. 100 tl maksimum bütçe. 2.el falanda olur farketmez. psu bende var 600w. boş kasa lazım.
mahalle arası bilgisayarcılara bak 30 tl ye alırsın bitane tutmaz bile belki o kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme