Şimdi Ara

Anakart Montaj HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda montaj yapmaya çalışıyorum, birkaç yerde okudum da plastik anakart ayaklığı deniyor. Bende yok bundan kasam Thermaltake M9, metal cıkıntılar var anakartı vidalamak için. Şimdi bu şekilde monte etsem kısa devre durumu olmaz mı?

Anlamayan olursa foto. makinemin pilleri şarjda şu an, fotoğrafı da eklerim yakında.

• kasa üzerinde ayaklık vardır illaki yoksada anakartı kasa üzerine düzgün bir şekilde vida yerlerini tam olarak oturtun tatlı sertlikte sıkın sorun olmaz tabi resmini koyarsanız daha net olur
  • Şimdi kasa içinin görüntüsü şu; (biraz acele ettim kusura bakmayın)

http://img191.imageshack.us/img191/1948/dsci0146c.jpg

Kartı kasanın plakasındaki çıkıntılara direk monte edebiliyor muyum yoksa çıkıntılara ayrıyetten pirinç vidalamam gerekir mi? (
  • kısa devre gibi bi korkun olmasın anakartın vida takılcak kısımlarında yol yoktur saten.. ve direk o ayaklara takacaksın boşlukta ayak kalırsa plastık anakart ayaklıgna ihtiyaç duyarsın ki agır bi sogutucu flan yakmıcaksan boşlukta kalsın bi zararı olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnRkRkMn

kısa devre gibi bi korkun olmasın anakartın vida takılcak kısımlarında yol yoktur saten.. ve direk o ayaklara takacaksın boşlukta ayak kalırsa plastık anakart ayaklıgna ihtiyaç duyarsın ki agır bi sogutucu flan yakmıcaksan boşlukta kalsın bi zararı olmaz..

bana o işaretlenmiş yerde ayak yokmuş gibi geldi nasıl bakıyorsun sen resime adamın anakartını yaktıracaksın
    hocam eklediğim resimde olan vidaları işaretlediğin yerlere takacaksın ki anakart kasadan biraz yükselsin

Anakart Montaj HK.

• o işarette gösterdigi kısım ayaklı dostum kasanın kendısı oyle geliyo farkındaysan yükselti orası içeri dogru göçük degil yaklaşık 1 cm ykselti var orada işaretledigi yere bi yukslti daha korsa arka panel oturmaz girişler kasanın arka panelinden 1 cm falan yukarda kalır dikkat bakarsan görürsün dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnRkRkMn

o işarette gösterdigi kısım ayaklı dostum kasanın kendısı oyle geliyo farkındaysan yükselti orası içeri dogru göçük degil yaklaşık 1 cm ykselti var orada işaretledigi yere bi yukslti daha korsa arka panel oturmaz girişler kasanın arka panelinden 1 cm falan yukarda kalır dikkat bakarsan görürsün dostum

korkun olmasın anakartın vida yerininden neredeyse 15mm kadar mesafe var geçiş yerlerıyle rahat rahat montaj yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alpine SW-815 montaj hakkında;
    6 yıl önce açıldı
    Msi z790 Carbon Anakart hk.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartın montajını yaptım arkadaşlar. Zaten ekstradan perçin takınca anakart çok yüksekte kaldığı için metal plakası kasadaki boşluğa oturmuyordu. Teşekkür ederim yardımınız için.

Bir kaç sorum daha var yardımcı olursanız sevinirim.

m4a785td-v evo anakartım.

1) usb jumper ını takmak için 3 adet kısım var anakartta. USB78 USB1112 ve USB910 (0 boş küme işareti şeklinde)

Bunların özellikleri arasındaki fark nedir? Pinleri hepsinin aynı, yani üçüne de takabilirim.

2) LED jumperlarını baglarken hangi kablonun + hangisinin - olduğunu bilgisayarı çalıştırmadan anlamamın bir yolu var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.