Şimdi Ara

Anakart olarak 3 üründen hangisini almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konya Vatandan sordum. Bostancıda ki ürünler ile alışveriş yapabilirmiyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfg10k

quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

1- Hangi magazadan sordunuz ?
    2- Aceleniz yok ise bugun benden cevap bekleyin magazadaki arkadasima stok soracagim. Editlerim mesajai bilgilendiririm sizi.
    3- Diger arkadas Msi modelini oneririm, hem cip set daha yeni hemde biraz daha iyi... P67-Z68-Z77 zaten yenilik siralamasi...

Edit:
    Stok bakildi bostancida 4 adet var.

Teşekkürler, benim de aklıma yatan o ama acaba kronik sorunlu bir kart mıdır diye sorayım dedim.

Bir de arka aynası olmaması bir sorun teşkil eder mi anakart için?

Toz oluşur başka bir sorun olacağını sanmam. Bende GD55 olanı kullandım hiçbir sorun ile karsilasmadim. Gayet memnundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GIGABYTE dan uzak dur bunu bir gigabyte kullanıcısı olarak söylüyorum.
  • Söylersin şubeye bostancidan transfer olur gelir.

• Neden önermiyosun, hepsi aynı mı yada şikayetinin olduğu kart hangisi acaba öğrenebilirmiyim

• Tmm bir görüşeyim onlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnız2007

Neden önermiyosun, hepsi aynı mı yada şikayetinin olduğu kart hangisi acaba öğrenebilirmiyim

990xa ud3 rev1
    Surucu destegi tamamen kesildi 2senelik karta windows10 driveri bile yok bios guncellemesi yok w10 speedfan calismiyor suan belki mutlu olabilirsin ama ilerde uzulursun

• Anakartın ömrü bildiğim kadarı ile 5 yıl zaten ben gigabyte p41 kullandım ki hala diğer bilgisayarımda duruyor hiç bir sorun olmadı destek kesmesini de normal buluyorum. kartın çıkış tarihi ne göre bakmak lazım sizin aldığınız tarihe göre değil. ud3 çıkalı baya bi süre oldu. İnşallah sorun çıkarmaz deyip destek haricinde alacağım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnız2007

Anakartın ömrü bildiğim kadarı ile 5 yıl zaten ben gigabyte p41 kullandım ki hala diğer bilgisayarımda duruyor hiç bir sorun olmadı destek kesmesini de normal buluyorum. kartın çıkış tarihi ne göre bakmak lazım sizin aldığınız tarihe göre değil. ud3 çıkalı baya bi süre oldu. İnşallah sorun çıkarmaz deyip destek haricinde alacağım inşallah

Hayirli olsun o zaman

• Teşekkürler

• yalnız2007 kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/msi-z170a-g45-gaming-intel-z170-express-3600mhz-oc-ddr4-soket-1151-atx-anakart-p-BD804036

649 TL

LGA 1151 soketli 6. nesil Intel® Core™ / Pentium® / Celeron® işlemcileri destekler
    DDR4-3600+(OC) bellek desteği
    DDR4 Boost: ile DDR4 belleğinize performans artışı
    USB 3.1 Gen2 2 KAT DAHA HIZLI. USB 3.1 Gen2 ile sıradan bir USB3.0 bağlantısına göre 2 kat daha yüksek performans
    Twin Turbo M.2 64Gb/s + Turbo U.2 için hazır + USB 3.1 Gen2 Type-C + Type-A combo + SATA 6Gb/s
    Killer™ ile güçlendirilen LAN Protect destekli GAMING LAN. En iyi online oyun deneyimi ve en düşük gecikme
    Audio Boost 3: Kulaklarınızı stüdyo kalitesinde ses ile ödüllendirin
    Game Boost: Tek düğme ile oyunlarda daha fazla FPS
    GAMING Hotkey: Sevdiğiniz oyunları tek düğme ile başlatın
    OBS Streaming yazılımı: Oyunlardaki başarılarınızı tüm dünya ile paylaşın
    SteelSeries Certified: SteelSeries cihazlar için optimize edildi
    Military Class 5: Yüksek kaliteli bileşenlerin yeni evrimi. Yeni Titanium Chokes
    MULTI-GPU ve Steel Armor: Steel Armor PCI-E slotları NVIDIA SLI™ & AMD Crossfire™ desteği sunar.
    Click BIOS 5: Ödül sahibi yeni Click BIOS 5 ve yüksek çözünürlü, ölçeklendirilebilir font
    GAMING CERTIFIED: 24 saat kesintisiz online ve offline oyun testleri en iyi deneyim için profesyonel eSpor oyuncuları tarafından gerç

• Herşey için teşekkürler konuyu kapatabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bfg10k

Arkadaşlar ben de 2. el anakart alacağım da tekrardan konu olmasın diye yardım istiyorum

1- Gigabyte GA-Z68AP-D3 1155
    2 - MSI Z77A-G45 1155
    3 - ASUS P8P67 1155

sizce hangi kartı almalıyım, fiyat olarak birbirlerine yakınlar.

Z77 daha güncel hocam

• Gigabyte almada ne alıyosan al

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.