Şimdi Ara

Anakart önerirmisiniz AMD ve INTEL DDR2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc nin anakartı bozulmuştu gittim AMD 64*2 4200 işlemci birde MSI 7327-030 anakart aldım 1gb ta ram. önceki anakartıma ait parçalarla bir pc daha yapmak istiyorum
    eski pcnin işlemcisi 1,8 celeron 512 +256 ram var 40 gb hard disk var yedekte bekleyen bende şöyle bir düşünce var bunu ayağa kaldırayımki evdeki 5 kardeşim benim pc yi rahat bıraksın ki bende rahat rahat sitemi chatimi yapayım.
    isteklerim Ramlar sorun değil DDR2 ye çeviririm takasla bana anakartı onbord olcak DDR2 + intel ve AMD destekleyen tabi 1.8 celeronu da desteklerse iyi olur amacımı söyleyim işlemciyi ilerde benim yeni pc nin işlemcisini ona takarım ve kendime yeni bir 4 çekirdek almak için. yani şu anda eski pc 1.8 celeron la idare edecek ama yeni pcmden amd aktarmak isteyebilirim ona o yüzden ekran kartı 10 borda dahil olmasını istememin amaca + ekran kartı parası vermemek evde zaten pek oyun meraklısı yok ama yinede 256 entegre edilmiş olsa iyi olur benim yeni aldığım entegreli 256 sanırım ama 512 ye çıkıyor bana uygun bir anakart önerirseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.