arkadaşlar elimde intel i7-3820 işlemci, ekran kartı asus gtx 780 var anakartım gigabyte x79-ud3, ve bir kaç defa servise yolladım düzeldi deyip tekrar geri yolladılar ancak herhangi bir oyun çalıştırdığımda anakarttaki bir sorun yüzünden kendini kapatıyor (bios, ekran kartı, windows sp1, neredeyse bütün güncellemeleri yaptım)
ANCAK BANA MISIN DEMİYOR (1 adet 2tb hdd yi yedi)
işlemci 2011 soketlere uyumlu vatan computer da asus p9x79 alıcaktım ancak benim işlemcimin versiyonuna uygun değilmiş bana bu işlemciye uygun bir anakart önerir misiniz ?
yardımlarınızı bekliyorum
Vatan veya teknik desteği olan başka tekno marketlere giderek ,uygun olan anakartı almanız , burada size tek tek anakartları inceleyip elinizde mevcut olan CPU desteklermi diye bakmak zor . örneğin şu var fakat detaylı bilgiye sahip değilim
bu anakartlar uyumludur. hatta şuradan bakabilirsin.
@elektürükçü hocam şöyleki dediğin gibi ilk önce vatan computer a gidip işlemci modelini söyleyip uygun bir anakart sordum, eleman arkadaş "elimizde senin işlemcine uygun anakart yok" dedi bende "koskoca vatanda 2011 soketine uyumlu anakart yok mu dedim " eleman arkadaş da dalga geçer gibi "yok kardeşim anakart" dedi bir tane teşir ürünü gösterdi "bunu alıyorsan al" dedi
bu tutumundan almadım, alamadım çünkü bir iki defa daha sordum ve kimse yardımcı olmadı, zaten teşir ürünü çalışmazsa garantiye filan gider diye, dediğin anakarta baktım, çok beğendim teşekkür ederim, zahmet verdim
@soulstriper
hocam senin dediğin anakartlar da çok iyi çok beğendim, intelin böyle bir ürün desteği olduğunu bilmiyordum, çok yardımcı oldu teşekkür ederim, zahmet verdim sana da
Sayın arkadaşım bazı satıcılar güne ters başlıyor veya karakterleri öyle ,Vatandan başka Gold var . nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama İstanbul bu konuda cennet . elbette yardımcı olacak teknik destek verecek bir firma olur.
emrekara94E
kullanıcısına yanıt
rica ederim arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme