Şimdi Ara

Anakart problemi acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i7 4770 işlemci ve 1080 Ti'lı sistemim var, anakart bozuldu. Artık üretilmediği için doğru düzgün bir anakart alamadım ve piyasada bulduğum tek anakart MSI H81M P33 aldım. Ancak sistem acilmasina ve fanlar donmesine ragmen görüntü vermiyor. RAM, PSU, ekran karti ve monitörde herhangi bir problem yok, eminim. Ne yaptiysam görüntü gelmedi. Tek bir yerde eğer içindeki BIOS güncel değilse i7 işlemciyle çalışmayacağına dair bir bilgi buldum, doğru mudur? Görüntü alamamamın sebebi ne olabilir? Klavye ve mousea açılırken güç gelmiyor, ışıkları yanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavarcafer -- 30 Ekim 2019; 22:8:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi bir anakart olmasa da kesinlikle görüntü alman lazım o anakartla. Ekran kartını çıkarıp varsa bellekleri de tek tek takıp deneyin. İşlemcide dahili gpu var onun üzerinden çalışsın. Bu arada psu'yu da düşünmek lazım bende çalışıyor gözüken ama eksik voltaj veren var bir tane. Muhtemelen eski anakart da bozuk değildir. Sorun başka bir yerde. Varsa bir arkadaşınız sizdeki parçaları onda deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.