Şimdi Ara

Anakart problemi çözemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasa içindeki resimde görünen porta takılı olan güç kaynağı kablosunu çıkarınca kasa elektrik alıyor fan falan çalışıyor, ( ama ekrana görüntü gelmiyor ). Kabloyu taktığımda fan falan çalışmıyor, o port ne işe yarıyor? sorunu çözebilir miyiz?
    power supply yeni aldım 700 wt
    anakartımın modelide ( asus M3A32-MVP DELUXE )

Anakart problemi çözemiyorum

• o giriş +12 volt yuvasıdır işlemciye haricen güç sağlar
    onu takmazsan görüntü gelmemesi normaldir
    onu kesinlikle takmalısın
    sisteminde bi kısadevre varsa psu yada anakartın kendisini ksadevre korumasına alıyordur
    anakartını tek çalıştırmayı dene işlemci dahil herşeyi sök ve anakartı kasadan çıkar yalıtkan bi malzemenin üzerinde dene
    daha sonra çalışırsa sistemin diğer parçalarını tek tek takarak sorunun hangisinde olduğunu anlarsın
    elin bu işlere yatkın değilse hiç karıştırma anlayan birisi ne yada bilgisayarcıya yaptır
  • tamm sizin dediğiniz gibi deniyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

o giriş +12 volt yuvasıdır işlemciye haricen güç sağlar
    onu takmazsan görüntü gelmemesi normaldir
    onu kesinlikle takmalısın
    sisteminde bi kısadevre varsa psu yada anakartın kendisini ksadevre korumasına alıyordur
    anakartını tek çalıştırmayı dene işlemci dahil herşeyi sök ve anakartı kasadan çıkar yalıtkan bi malzemenin üzerinde dene
    daha sonra çalışırsa sistemin diğer parçalarını tek tek takarak sorunun hangisinde olduğunu anlarsın
    elin bu işlere yatkın değilse hiç karıştırma anlayan birisi ne yada bilgisayarcıya yaptır

hocam sizin dediğiniz anakartı komple kasadan söktüm bütün parçalarını çıkardım yine aynı sorun var ne yapmam lazım :((
  • peki oraya hangi kabloyu takıyorsun
    ve anakartını başka bi psu ile denedinmi
  • anakartım 8 pin li girşte mevcut 4 pinli girişte mavcuttur
    sorunun psu danmı kaynaklandığını düşünüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.