Şimdi Ara

Anakart + ram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gösterdiğin ram vatan comperterda yok ki gidip değiştireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_ıverson

gösterdiğin ram vatan comperterda yok ki gidip değiştireyim

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

gösterdiğin ram vatan comperterda yok ki gidip değiştireyim

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-khx1600c9d3k28gx-8gb-%282x4gb%29-hyperx-genesis-xmp-ddr3-1600mhz-cl9-ram/productdetails.aspx?I_ID=54066

bundan aldım uymadı gskıll uyar mı yoksa benim anakart problemlimi?

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-khx1600c9d3k28gx-8gb-%282x4gb%29-hyperx-genesis-xmp-ddr3-1600mhz-cl9-ram/productdetails.aspx?I_ID=54066

bundan aldım uymadı gskıll uyar mı yoksa benim anakart problemlimi?

evet ram seçiyor gskill de sorun olacağını sanmıyorum.

http://www.gigabyte.com/support-downloads/download-center.aspx?ck=2

buradan indir rev 1 veya rev 2 kaçsa ona göre ama çok saçma memory list i var 4 gb 1 2 tane var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Nisan 2013; 14:41:26 >

• HMM baya bir ram denicez yarın bilgisayarımı vatan compertera götürücem bakalım
  • quote:

HMM baya bir ram denicez yarın bilgisayarımı vatan compertera götürücem bakalım

Merhaba;

Arkadaşım bak RAM satın alırken Ürün Kodu veya Parti No Dikkat et...

Anakartınızın RAM desteği Bu linkde.. Tıklayıp İnceleyim. Diyorum...

Senin önerdiğin Ram KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis XMP DDR3 1600MHz CL9 Ram Anakart Ram desteği yok. Yani bu rami alsan bile çalışmayacak..

Sana önerdiğim WebdenAl dan RAM alırsan uyum sağlar... WebdenAl güvenilir bir site ben sık sık alışveriş yapıyorum. 2 hafta önce bir laptopa RAM Hi-Level ram aldım. Ancak Ramin Chiplerinde sıkıntı vardı. Çünkü Donanım Stres Testi programı yardımı ile Ramin birinde hata olduğunu gördüm. İade ettim. 8gün sonra adamalar ürünün parasını iade etmeyi veya farklı bir ürünü sipariş alabilecklerini beyan ettiler. Kingstone marka aldım. Şuan Sorunsuz kullnanıyorum. Normalde şuan Dual Kit halinde. Samsung biri, diğeride Kingstone)

Sizden Ricam Verdiğim Linkdeki ürünü almanız. Kingston KHX1600C9D3K3-12GX yada aynı Ürün kodunu Varsa VatanBilgisayarda bulmanız.

Aksi takdirde Ram denemesi ile uğraşaıp, zaman kaybedeceksiniz. (Normalde size 2 gün önce yazdığım ve tavsiye ettiğim RAMi sipariş etseydiniz. Bugün belkide bu rami takıp keyfini sürüyor olacaktınız. Şimdi Aldığınız bilgisayarın kasasını götürüp, hamalliğini yapıyorsunuz.)

• quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

Merhaba;

Senin önerdiğin Ram KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis XMP DDR3 1600MHz CL9 Ram Anakart Ram desteği yok. Yani bu rami alsan bile çalışmayacak..

Sana önerdiğim WebdenAl dan RAM alırsan uyum sağlar... WebdenAl güvenilir bir site ben sık sık alışveriş yapıyorum. 2 hafta önce bir laptopa RAM Hi-Level ram aldım. Ancak Ramin Chiplerinde sıkıntı vardı. Çünkü Donanım Stres Testi programı yardımı ile Ramin birinde hata olduğunu gördüm. İade ettim. 8gün sonra adamalar ürünün parasını iade etmeyi veya farklı bir ürünü sipariş alabilecklerini beyan ettiler. Kingstone marka aldım. Şuan Sorunsuz kullnanıyorum. Normalde şuan Dual Kit halinde. Samsung biri, diğeride Kingstone)

Sizden Ricam Verdiğim Linkdeki ürünü almanız. Kingston KHX1600C9D3K3-12GX yada aynı Ürün kodunu Varsa VatanBilgisayarda bulmanız.

Aksi takdirde Ram denemesi ile uğraşaıp, zaman kaybedeceksiniz. (Normalde size 2 gün önce yazdığım ve tavsiye ettiğim RAMi sipariş etseydiniz. Bugün belkide bu rami takıp keyfini sürüyor olacaktınız. Şimdi Aldığınız bilgisayarın kasasını götürüp, hamalliğini yapıyorsunuz.)

KHX1600C9D3/4G 4 gb ayrı ayrı aldım şimdi çalışıyor dual ramleri 8 gb gibi görüyormuş o yüzden çalışmıyormuş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

Merhaba;

KHX1600C9D3/4G 4 gb ayrı ayrı aldım şimdi çalışıyor dual ramleri 8 gb gibi görüyormuş o yüzden çalışmıyormuş...

Merhaba;

Sorununuzun çözülmesine sevindim..

Ama bende buradan sinir hastası oldum.. (yok o olmaz şunu tak yok bu olmaz şunu al diyenlere)

Arkadaşlar ben şu konunun altını çizmek istiyorum. Eğer gerçekten donanım bilginiz yok ise kesinlikle yanlış bilgi vermeyiniz.
    Bakın bu arkadaşın neredeyse 1 haftası gitti.

Benim imzamda yazan gibi davranın.

Sorunsuz Bir Windows Kullanmanız Dileği ile...

• Ben de GIGABYTE H57M-USB3 sahibiyim,

GSKILL RIPJAWS X 1600 MHz 4GBx2 XMP RAM takmak istiyorum, uyar değil mi ?

İşlemci i5 750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pounce -- 11 Aralık 2013; 18:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

Ben de GIGABYTE H57M-USB3 sahibiyim,

GSKILL RIPJAWS X 1600 MHz 4GBx2 XMP RAM takmak istiyorum, uyar değil mi ?

İşlemci i5 750

1600 mhz CL9 modeli olursa uyar
  • Allen_ıverson kullanıcısına yanıt
    +1
  • Slm arkadaşlar anakartım gigabyt h57m usb3 şuan üzerinde 2*2gb ram takılı (khx1600c903k2/4Gx KİT OF 2) vatan bilgisayardaki (KHX1600C9D3/4G)http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html bu üründen bir adet takmak istiyorum fakat anakartın desteklediği zaten 2-3 tane 4 gb ram var onlarda genelde 3 lü kit linkini verdiğim rami taksam sorun yaşarmıyım.Bu konuyu açan arkadaş bi şekilde dual olmayan ramle çözmüş olayı fikir verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih8839

Slm arkadaşlar anakartım gigabyt h57m usb3 şuan üzerinde 2*2gb ram takılı (khx1600c903k2/4Gx KİT OF 2) vatan bilgisayardaki (KHX1600C9D3/4G)http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html bu üründen bir adet takmak istiyorum fakat anakartın desteklediği zaten 2-3 tane 4 gb ram var onlarda genelde 3 lü kit linkini verdiğim rami taksam sorun yaşarmıyım.Bu konuyu açan arkadaş bi şekilde dual olmayan ramle çözmüş olayı fikir verirseniz sevinirim

merhaba;

linkde anakartınızın ram destek listesi ektedir.
    gigabyt h57m usb3 ram destek listesi

Mesela toplam 16 GB ram olmasını ister iseniz, 4GB HMT351U6AFR8C-H9 DS Hynix H5TQ2G83AFR H9C veya 4GB M378B5273BH1-CF8 DS Samsung modelinden 4 adet alarak toplamda 16GB RAM olur.

Verdiğiniz listedeki ürün uyumlu model listesinde yok.

(BAzen listede olmayan ürünlerde uyum sağlayabiliyor. Ancak kigstone gibi bir marka tüm modellerini GİGABYTE firmasına gönderir ve uyumlu olanını listelerine eklemesini ister. Bu bazen dediğim NANYA gibi markalar için geçerlidir. NANYA birkaç model gönderir. Çünkü gönderilen ürünler geri gelmeyecektir. Bu sebebten mali politika sebebinden tüm modellerini göndermez. Ancak bu nedenden bazı modelleri uyabiliyor.)

Ancak şunu kesin olarak belirteyim. Verdiğiniz linkdeki ürün kesinlikle uyumlu olmaz. Ancak 3 adet kullanabilirsiniz , ancak o da belki. 2 adet çalıştırır.

Fakat 2 adet o modelden alacağıma 4 adet yukardakinden alırım, daha performanslı olur. Bu modelleri yurtdışından getirtebilirsiniz. Hemde ucuza. Toplamda 75€ fiyat üstüne çıkmasın. Aksi durumda fatura fiyatı üzerinden %20 gümrük vergisini ödemek zorunda kalırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.