Şimdi Ara

Anakart- Ram- İşlemci Uyumu Yardım Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar iyi forumlar herkese, kardeşimin sistemini upgrade etmek istiyoruz.

Hali hazırda elinde 2 tane KINGSTON HyperX Fury 8GB, DDR4-2133MHz, Bellek - HX421C14FB2/8 ramden mevcut

ve Msi 1060 3GB Gaming ekran kartı var.

İşlemci olarak Ryzen 5 2600 ve anakart olarak bu anakartı alacaz fakat aklımızdaki soru işareti bu anakart ile ram uyumlumudur. biraz araştırmamıza rağmen bir sonuç bulamadık, yardımlarınızı bekliyoruz .

Teşekkürler

• Ryzen işlemci kullanacaksan ramlerin en az 3000 mhz olması Lazım. Yoksa optimum performans alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihsapmazz

Ryzen işlemci kullanacaksan ramlerin en az 3000 mhz olması Lazım. Yoksa optimum performans alamazsın
    ileride onuda upgrade yaparım fakat sorumun cevabı bu değildi , suanlık ram almayı düşünmüyorum, elimdekiyle uyumlumu degilmi onu bilmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamenglu -- 10 Ekim 2019; 14:14:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamenglu

ileride onuda upgrade yaparım fakat sorumun cevabı bu değildi , suanlık ram almayı düşünmüyorum, elimdekiyle uyumlumu degilmi onu bilmek istiyorum

Alıntıları Göster
    Aynı şekilde bende bu anakartla ryzen 3 1200 alacam. Uyumlu mu diye araştırıyorum.
  • Ddr4 bütün ramler uygundur. Bir sıkıntı olmaz
  • Uygundur sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de 2-3 hafta 2600+ b450 ganime plus ile gskill aegis 2133mhz Ram kullanmıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • melihsapmazz kullanıcısına yanıt
    Selamün aleyküm hocam
    intel G2010 işlemci R7 240 ekran kartını besleyebilir mi? Dar boğaz olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.