Sapphire 5850 Amd PHEnomII 965 C3 Asus M4A79XTD EVO Team Xtreem LV CL7 4GB 160MHZ
Anakartın cıkardığı ram uyumsuzluklarından bıktım ve anakartım ile rami değiştirmek istiyorum.Sizlere danışmak istedim
OC potansiyeli Timing Voltaj...Bunların hepsi ikinci planda.Asıl onemli olan anakartı ve rami takar takmaz uyum sorunu cıkartmadan sorunsuz calışması.Bu yüzden anakart markalarının genel uyum yorumlarından cok kesin bir model adına ihtiyacım var.
Birde anakart + ram için 500-550 tl civarı bütce var
Teşekkür Ederim.
remi değiştir gitsin kingston 1333 4gb cl9 tek modül tak kullan elindekileride satarsın boşa para harcama
hyperx almam senin hiç bir anarktta sorun yaşamamana neden olacaktır anakart olarakta önerim aynıdır kolay gelsin
Teşekkür Ederim arkadaşlar önerileriniz için
quote:
Orijinalden alıntı: sssxxx04
Teşekkür Ederim arkadaşlar önerileriniz için
rica ederim şu yüzden kingston diyorum piyasada board seçcmeyen tek ram ilerde anakartın yanar değiştirirsin ram sorunu yaşamazsın yinede sen bilirsin tabi
birde sizin dediğiniz gibi denicem.Kingston 2x4gb hyperx alıp takcam.Olmazsa eger hem anakartı hemde işlemciyi değiştirip intel e gecicem.Elimdeki team ramlerin intel platformunda sorun cıkartacağını sanmıyorum.
Demişken birde bunu sormak istiyorum.Intel tabanlı anakartlarda ram uyumsuzlukları amd tabanlılara göre dahamı az oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: sssxxx04
birde sizin dediğiniz gibi denicem.Kingston 2x4gb hyperx alıp takcam.Olmazsa eger hem anakartı hemde işlemciyi değiştirip intel e gecicem.Elimdeki team ramlerin intel platformunda sorun cıkartacağını sanmıyorum.
Demişken birde bunu sormak istiyorum.Intel tabanlı anakartlarda ram uyumsuzlukları amd tabanlılara göre dahamı az oluyor?
kardeş sana şukadarını söyliyim intelin piyasaya bu kadar hakim olması ve rekor üstüne rekor kırması piyasanın yüzde 85 ire sahip olması sorun çıkarmamasından kaynaklanıyor