Şimdi Ara

Anakart Ram problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M4A87TD/USB3 ANAKARTIM 2*4 GSKİLL 1600MHZ RAMLE KULLANIYORDUM RAM ARIZA LANDI BİRİNİ GARANTİDEN DEĞİŞTİRDİLER

AMA PC BAZEN AÇIKMIYOR MEMOK KIRMIZI ISIĞI YANIP SÖNÜYOR MEMOK BASINCA DÜZELİYOR BİR SÜRE SONRA AYNISI PATROİT 2*2 1600MHZ RAM TAKTIM NORMAL Bİ SORUN YOK GİBİ GÖZÜKÜYOR

İŞLEMCİM X6 1055T

CPU-7Z RAM DEĞERLERİ

YARDIMLARINIZ İÇİN SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sorun ramlerde gibi gozukuyor. Bir alternatifi de anakart ram uyumsuzlugu olabilir. Diger bir kitle sorunsuz oldugunu soylemissiniz cunku. Her iki alternatifte de ramleri degistirmeniz gerekli.
  • hocam teşekkürler
    bende ramlerden şüpeleniyorum çizgi rma mail attım haber bekliyorum anakart 5kere servise gitti bi sorun yok demişlerdi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SobaBorusu -- 29 Şubat 2012; 12:03:05 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SobaBorusu -- 29 Şubat 2012; 12:04:46 >
  • Ramlerinizin kapasitesinin ve tipinin farkli oldugunu simdi gordum. Eger ki 12 gb rami beraber kullanmak istiyorsaniz anakartiniza bi bakmanizi oneririm. Ayni kanalda ayni tip ramler olmali. Eger ki 1 nolu ddr kanalinin ilk slotuna 2 gb digerine 4 takarsaniz sorun yaratabilir. Genelde anakart kitaplarinda hangi kombinasyonla takmaniz gerektigi yazar.
  • hocam normalde 8gb ve 16gb sabit kullanıyorum gskill 4*2 veya 4*4 olarak 2*2 patroitler daha önceden elimde var idi denemek için kullanıyorum
    normal olarak makina 16gb dı ama arıza lannınca remlerin 2 tanesini diğer pc taktım benim anlamadığım pc312800 (800mhz) ile pc312800h arsında ne fark var sorun pc312800h olan remde gözüküyor gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.