Şimdi Ara

Anakart-sabit disk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ASUS M2A-VM marka anakarta sahip sisteme 1tb sata 2 samsung disk taktım ama biostan 33mb görüyor.Bende anakartın biosunu güncelledim fakat durum aynı.Bu anakartın 1tb desteklememe gibi bir durumu olabilir mi anakart kitapçığına baktım böyle bir konu ile ilgili bilgi yok

• forumda kirlilik oluşturduğum için özür dilerim silebilirsiniz konuyu
  • bu arada belirtmek isterim ki bu kadar konu açmamın nedeni sorunun nedenini belirlemek çünkü malesef çevremdeki bilgisayarların seviyesi düşük elalemin bilgisayarındada cihazı kontrol edemem bu şekilde en azından sorunu tespit edip ona göre hareket etmiş olurum düşüncesindeyim:
  • neyse anlaşılan sorun hardiskte dahi olsa anakartı değiştirmek lazım zaten aldığımdan beri performans alamadım benden düşük özelliklere sahip bilgisayarlara bakıyorum uçuyorlar ya ayar konusunda bi terslik var ya da anakart yaramaz zamanında söyledik exadaki elemana hangisi iyi ise onu ver diye bunu dayadı bize yok arkadaş bilgisayar almadan önce iyi bilen birine markası modeline kadar bi liste çıkarttırmadan bilgisayar almamak lazım bu da bana ders olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.