Bildirim
Anakart-sabit disk sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
forumda kirlilik oluşturduğum için özür dilerim silebilirsiniz konuyu -
bu arada belirtmek isterim ki bu kadar konu açmamın nedeni sorunun nedenini belirlemek çünkü malesef çevremdeki bilgisayarların seviyesi düşük elalemin bilgisayarındada cihazı kontrol edemem bu şekilde en azından sorunu tespit edip ona göre hareket etmiş olurum düşüncesindeyim: -
neyse anlaşılan sorun hardiskte dahi olsa anakartı değiştirmek lazım zaten aldığımdan beri performans alamadım benden düşük özelliklere sahip bilgisayarlara bakıyorum uçuyorlar ya ayar konusunda bi terslik var ya da anakart yaramaz zamanında söyledik exadaki elemana hangisi iyi ise onu ver diye bunu dayadı bize yok arkadaş bilgisayar almadan önce iyi bilen birine markası modeline kadar bi liste çıkarttırmadan bilgisayar almamak lazım bu da bana ders olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X