Şimdi Ara

Anakart seçimi için Yardım/Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süreli bi eleme sonucunda anakart seçimimi 2 ye kadar düşürdüm. ve bu iki kart arasında seçim yapamadım. sizlerden tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

kartlar

- GIGABYTE P55-UD4P
    - ASUS P7P55D LE

bu iki kart arasında fiyat farkını düşünmeden bir öneri sunarsanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aralarında 100 küsür lira fark var. Fiyat farkını düşünmeden demissiniz. Gigabyte in sata 3 ve usb 3 özelligi var fazladan. Daha ileriye dönük olabilir... Fiyatı görmezden gelirsek tercihim gigabyte olurdu..

Bu arada baslıgı yardım/tavsiye diye degilde GIGABYTE P55-UD4P & ASUS P7P55D LE arasında kaldım veya IGABYTE P55-UD4P & ASUS P7P55D LE den hangisini tercih etmeliyim diye degiştirirse daha faydalı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 27 Şubat 2010; 14:58:56 >
  • P55-UD3R yada P55A-UD4 al.
  • sn. Ruhsuz__

biraz daha araştırma yaptım ve ud4p de de usb 3 ü göremedim >>GIGABYTE<<

ve fiyat araştırması için bu modelin stokta olduğu bi yerde bulamadım.

mazur görün (bilmedğim için) ama sata 3 den kasıtınız sata 3.0Gb/s ise asus p7p55d le içinde aynısı mevcut
    >>ASUS<<

• SATA3, 3.0Gb/s hzına sahip değildir, SATA3 6.0Gb/s hızına sahipdir.
  • ud4p nin 2. pci x16 slotu sanırım p7p55d le den hızlı çalışıyor. beni birde fiyatını görebileceğim siteye yönlendirebilirmisiniz p.m. atarakda olabilir(reklam olmaması açısından)
  • teknofiyat.com'dan en ucuz fiyatı bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimsamet

sn. Ruhsuz__

mazur görün (bilmedğim için) ama sata 3 den kasıtınız sata 3.0Gb/s ise asus p7p55d le içinde aynısı mevcut
    >>ASUS<<

Bahsettiginiz anakart bu degilmi acaba? Burda yazıyor usb 3 ve sata 3 destekli diye..

http://www.hepsiburada.com/gigabyte-ga-p55a-ud4-intel-p55-ddr3-2200-soket-lga1156-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd54180&categoryId=152

İkinci slotu tek kartla kullanırsan x16 hızında calısır fakat crossfire veya sli yapmak istediginde 8x hızında calısacaktır slotlar..

Bagsettiginiz asus modeli de bu galiba...

http://www.hepsiburada.com/asus-p7p55d-deluxe-p55-ddr3-2133mhz-oc-core-i5-soket-lga1156-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd53560&categoryId=152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 27 Şubat 2010; 22:22:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saimsamet

sn. Ruhsuz__

>>ASUS<<

aslında tam olarak değil linklerinizde gösterdikleriniz gigabyte ud4 (p si yok )
    asus unkide deluxe modeli ( LE si yok) :) kafam iyice karıştı. yukarda verdiğim iki markanın linki var bizzat resmi sitelerinden oraya göre bi yorumlarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.