Şimdi Ara

anakart secımınde kararsızım(ACELE YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada hep profesyonle arkadasları gordugum ıcın sornak ıstıyorum sıze ben yarın bı pc toplucam we

ankart olarak 2 model wardı kafamda ama 2 sı arasında secım yapamıyorum herkes baska bsıy soluyor

alacagım 2 anakart da sıze yazayım sız ona gore teknık olarak degerlendırmelerınızı yapın somut acıklamalar yaparak

1) DFI LP-NF4-SLI-DR

2) MSI MS 7100 K8N NEO-4 SLI DIAMOND EDITION

BUNLARIN USTUNE AMD ATHLON 3000+S939 TAKICAM ISLEMCI OLARAK
    NE ONERIRINIZ
    BI ARKADASIM MSI GEC MILLET KANDIRIOLAR VE DFI DAHA II DEDI O.C ACISINDAN DA DEFAULT DEGERLER ACISINDAN DA DFI DAHA III DEDI WE ARKADAS BUNLARI DEMEDEN ONCE BEN MSI I ALMAYI DUSUNUODUM KESIN OLARAK CUNKU PC NET DERGISI N DE ONERILEN ANAKART BU IDI!AMD ICIN EN III PERFORMANSI SERGILIO DIE

AMA DFI ONEREN ARKADASIMDA PROFESYONEL DONANIMCI BIRISI LAMER DEİL!PC NET E SORU SORDU ORDAKI YAZARLAR BILEMEDI!:(BIRDE SIZLRIN FIKRINI ALAYIM DEDIM KARDESLER

ACELE AMA

YARIN ALMAYA GIDIOOOM:D

• SLI alma. Alacağın anakartın Nforce4 Ultra olmasına dikkat et yeter. DFI bulabilirsen iyi tabiki.
    DFI * ABIT * EPOX * ASUS * MSI hepside iyi markalar. Türk ve yabancı sitelerde almayı düşündüğün anakartların detaylı incelemelerini okumalısın mutlaka. Hepsininde kendine göre iyi ve kötü yanları var. Bundan sonra karar vermelisin.
  • arkadaşın bu işi biliyordur mutlaka ama herkes genellikle kendi kullandığını övüyor..eğer fiyatlara bakarsan hepsinind eyaklaşık aynı olduğunu göreceksin
    netice olarak ASUS,DFI,MSI,ABIT hatta GİGABYTE bunlar bilinen ve sürekli kullanılan markalar..Raven70 de söylemiş SLI gereksiz bir olay bunun farkını ekran kartına verseniz daha iyi olur..
  • dostlarım slı neden almayayım kı bana slı lazım cıft ekran kartı takacam o yuzden yane!bıde,,raven70 arkadasımız Hepsininde kendine göre iyi ve kötü yanları var. demıs nası yane raven 70 kardes acıklarmısın bıraz ya sunu solıyım msı ya da dfı bana net bısıy soleyın
  • Ben olsam DFI alırdım hiç kullanmadım ama bu forumda herkes çok övüyor o kartı iki ekran kartı takacaksan SLI al ama 2 tane 7800 mü takacaksın onun dışında ne kadar gerekli sli o tartışılır o fark yerine birtane daha iyi bir kart alabilirsin deniliyor. Ama dediğim gibi benim sistem imzamdaki yani bunları kullanmadım ve kendim denemedim ama forumda okuduğum kadarıyla böyle deniliyo.
  • İyi kötü yanları markaların her modeline göre değişiklik göstereceği için bilmeme imkan yok. Bu nedenle alacağın olası modelleri internet üzerinde incele dedim. Mesela X markanın bir modelinde verclock çok iyi ama kuzey köprüsü fanı sesli olabilir. Y markanın bir modeli çok stabil çalışır ama sata hdd bağlantısı ekran kartının olduğu yerdedir. 2,3 tane sata hdd bağlamak problem olur gibi ..

MSI SLI en ucuz SLI çözümü sanırım. 130-135$+kdv den satılıyor. Ama ben DFI isterdim. Tabii dediğim gibi önce incelemek lazım.
  • SLI için beklemeni öneririm... zaten alsanda şu an için öyle yatıracağın paraya değer bir performans artışı olmuyor oyunlarda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne için bekleyecem anlamadın samurai_fb kardes slı lar daha oturmadı mı dıosun yane
  • byler bıde arkasım dfı onerıodu dedım ya bnde aarkadasa dedım kı MSI IN USTUNDEKI SES KARTI CREATIVE IN AUDIGY KARTI DEDIM
    DFI YA DANDIK BISIY TAKMISLAR DEDIM KAAJAN 7.1 REALTEK DEDIM
    MSI ALCAM SANRIM!OF YA :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: *.pwl

ne için bekleyecem anlamadın samurai_fb kardes slı lar daha oturmadı mı dıosun yane

SLI oturmadı daha diyorlar ne desinler paranız çoksa onu alın 400 dolarda ekran kartına veriniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *.pwl

ne için bekleyecem anlamadın samurai_fb kardes slı lar daha oturmadı mı dıosun yane

oturmadı olayı şöyle ; daha oyunlarda tam performans alınamıyor ve şimdi yeni teknoloji diye bir dünya para vereceksin ...
  • Abit özellikler an7 yi duyurunca büyük talep gördü o/c için gerçekten iyi bir anakart.Benim de tavsiyem abit o da olmazsa msıi
  • ben karar verdım alacagım sıstem anakartı DFI LP NF4 SLI DR OLUCAK
    EKRAN KARTI OLARAK DA 2 ADET NX 6600 DIAMOND EDITION ALCAM!
  • al hayırlı olsun ama DFI aldımı tüm malzemeler kaliteli olmalı.
    mesela ben DFI ultra-d aldım ram ler önceden 2-2-2-5 425 mhz çalışıyodu ama bu board da cl 2 çalışmıyo.
    birde eğer harbiden oc yapacam diyosan DFI al.çünkü tam oc aleti bu bios çok karışık.
    bence sana epox da yeter ben aldım DFI ama epox alsaydım keşke diyom
  • DFI LP NF4 SLI DR ANAKART OLARAK BUNU ALDIM
    İŞLEMCİ OLARAK AND ATHLON 3200+ALDIM O.C YAPICAM BU YUZDEN DE BOARD DFI ALDIM ,,DEGECEK UMARIM VERDIGIM PARAYA
    EKRAN KARTI OLARAK TA 1ADET
    MSI - 6600GT TD128E ALICAM
    RAM 2 X 512 DDR 400MHZ TWINMOS,,
    SIPARIS WERDIM ANKARA DA yokmus board istanbuldan gelio,,ctesi ya da pazartesi günü sistemi alıcam:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.