Arkadaşlar , şirketteyim. Burda bi makine var evlere şenlk
Anakart feci durumda, bios sorunu var. İlk açılışında sorunsuz açılır gibi oluyor, bazen klavyeyi görmüyor , bazen fareyi..
Bi iki reset atarsanız, bi anda BIOS hatası vermeye başlıyor
Scanning Bios Image in your hard drive... diyor..
Gigabyte bir anakart --------------------------- Dünden beri çok uğrştm, internette de aradm, benzer sorunlar yaşayanları gördüm onların yaptıklarını denedim, olmadı olmadı OLAMADI
sonuç : anakartı değiştiricez.
Şimdi yardım istediğim konu şu :
P4 2.8 işlemci ile DDR ram takabileceğimiz + geforce 5200 ekran kartı AGP8X takabileceğimiz filan bir anakart arıyorum... ve ucuz olması lazım
bi anakart buldum. donanımdan iyi anlayanlar bakarsa sevinirm
uyar mı uymaz mı?
Sc-775, 865G,SES/LAN,DDR,AGP,SATA,mATX
Hyper-Threading özellikli bu anakart kullanıcıya iyi bir performans sunuyor. AGP 8x desteği olan bu anakart ayrıca çift kanal DDR400 hızında bellek desteklemektedir. CPU/Keep out Zone Socket 775 Chip Springdale G(865G)/ICH5 Form Factor Micro ATX PCB Size (mm) 244x212 FSB 800/533 Graphics 8X*1 PCI 3 Memory Type Dual Channel, DDR400/333/266 Memory Socket DDR*2 USB port 6*USB2.0/1.1 (2 by cable) ATA connector 2*Serial ATA, 2*PATA RAID yok Audio AC97 (Realtek ALC653) Codec 6-Channel VGA Integrated Video Memory DVMT LAN EkronC(phy) Dual BIOS yok S.T.R. var COM2/Front Audio N/Y 1394 yok NB Fan Sink yok AUX IN yok CD IN var WOL yok CI var Clear CMOS 1*2 BIOS write protect jumper yok IR/CIR yok I/O ITE 8712F (GBT I/O) IDE/FDD cable SATA*1, PATA*1, FDD*1 USB bracket/cable N/A S/PDIF cable yok Remark 2 yıl garanti süresi
bana uyumlu gibi geldi, emin olamadım.
teşekkürler
ee,?
ee,?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme