Şimdi Ara

Anakart Tavsiye 1151

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyata ddr4 için anakart tavsiyesi istiyorum her ay bir parça alıcam ama işlemcim i5 6402p olur büyük ihtimal üstüne çıkabilirmiyim bilmiyorum o yuzden bana şöle 300 tl civarında bir anakart tavsiyesi istiyorum eğer ram slotu 4 tane olursa iyi olur olmassada 2x8 ram takarım artık bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden 1 gün sonra sipariş edicem.

• **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    hocam sen ne yaptın ya 460 yanı ben b150m bazooka alırım kafamda o vardı ancak butcem yetmedıgı ıcın 300 tl dedımhttp://urun.n11.com/anakart/msi-b150m-pro-vdh-ddr4-vga-dvi-hdmi-glan-sata-exp-sata3-usb31-b-P124846153?cid=604001&gclid=CjwKEAiAmo_CBRC9qbGQssjqi28SJABYTgZx7biYaDmek6ys60RlaXfFN7D4_Mt0k27epywQ1Vt--RoCaeLw_wcB&gclsrc=aw.ds bu nasıl pro vdh modelı b150 m ın yoksa cok araştırdım herkes b150 m bazooka onerıyoda işte malum bütçe çıkmayınca almakda zorlaşıyor dolarda sagolsun durmak bılmıyor. bide attıgım lınketıkını bızım cıvarda bırı satıyor sıfır kutulu 350 tl ya yanı maksimum maksımum 350 tl ogrencıyız alım zor hocam 50 tl bıle onemlı yanı benim için :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1724950 -- 4 Aralık 2016; 15:47:37 >

• msi h110m pro vd al gec 230 lira civarı 70 lira cebinde kalır, 2 ram slotu var ama zaten 16gb ram daha 3-4 sene yeterli olur günlük kullanım ve oyun için
  • bende şu ikisi arasında kaldım MSI H110M PRO VD biraz daha ucuz ASUS H110M-D
    ASUS UN AVANTAJI HDMI GİRİŞİ VAR + 5x koruması var benim psu yetip yetmeyeceğini bilmiyorum aslında psuda demiş olucam acaba psu düşük wden etkilenmemek için asus mu tercih etmeliyim yoksa aynı koruma sistemi msı dada varmı hdmı girişi benim için pe önemli değil ekran kartında var ama psu 7 yıllık 560 w high power 12 v kanaldan 440w güç veriyor gösteriyor ekran akrtım gtx 680 ve işlemcim i3 6098p watt yetmezse isteme zarar görmemesi için msı mı asus mu ? zaten denerim olmazsa psu değiştireceğim 9 yıllık psu sizce hangi anakart ?
  • Ulusavas kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaşların attıklarını ınceledım aklıma takılan sunlar 2sindede i5 6402p alıcam turbo boost fılan olayına cok alakadar degılım detaylarda sunlar var bılenler acıklarsa cok ıyı olur aralarında ztn ahım şahım bir fark yok alıcaksan iyi olanını alalım

msı: her hangı bır boost olayı yazmıyor ancak asusta : Supports Intel® Turbo Boost Technology 2.0 birinci takıldıgım olay bu

2 side xmp ram desteklıyor orası güzel.

msı:dvı asusta: hdmi destegı var onboard için tabı ekran kartım oldugu ıcın o kdr onemsemıyorum ama sonucta 2 sındede çıkışlar farklı

2 sininde audio çıkışları aynı

asusun : Intel® H110 chipset :
    4 x USB 3.0/2.0 port(s) (2 at back panel, blue, 2 at mid-board)
    Intel® H110 chipset :
    6 x USB 2.0/1.1 port(s) (2 at back panel, black, 4 at mid-board)

msı:- 1 x PS/2 keyboard/ mouse port
    - 4 x USB 2.0 ports
    - 2 x USB 3.1 Gen1 ports
    - 1 x DVI-D port
    - 1 x VGA port
    - 1 x LAN (RJ45) port
    - 3 x audio jacks

işte burda tek fark ordaki işlemci yazan olay sonra msın kendı ag denetım arayüzü asusun languard sistemi asusta göremedigim ancak msıda gördüğüm ez debug led sistemi her halde orda bileşende sorun oldugu zmn ışıklara bakıp hangısı sorunlu onu anlıyabılıyoruz ki sitesindede öle diyor anladıgım kadarıyla burda bu ozellık cok hosuma gıttı 2 sınınde aynı bır malzeme kalitesi hemen hemen aynı ozellıkler burda sızce hangısını secmek daha mantıklı olur bılen arkadaşlar sölerse çok iyi olur yarın büyük ihtimal sipariş vericem şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1724950 -- 6 Aralık 2016; 15:7:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSI marka olarak daha cazip geliyor MSI H110M PRO VD ŞUAN FİKRİM MSI MARKA OLARAK DAHA Bİ CAZİP GELİYOR
  • Ulusavas kullanıcısına yanıt
    asusda marka msı da marka olarak aynen banada ms cazip geliyor ama bu 2 fırmada alanlarında ıyı dıye bılıyorum bana gore onemlı olan 250 tl verıcem bana hangısı işime yarar bir kalite veriyor hemen hemen 2 side aynı ama 2 sininde malzeme kalitesi farklı bu konuda teredütüm var he 3.1 kullanmısım he 3.0 usb cok işim yok yanı mouse klavyeyi tak gerisi sende ztn :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.