Bildirim
Anakart tavsiye edin lütfen.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
p4 için ; ECS VXASD2 (50-60$ olmalı)(sdram + ddr)
walla AMD anakartları kolay kolay istediğin fiyata bulamazsın heralde..ama ASUS A7S333'ü (75$ civarı) önerebilirim. sis745 chipsetli gayet güzel.
ECS 'yi ben iyi bir firma olarak biliyorum. Malları genelde ucuz ve kaliteli... -
ecs markası yurt dışında ilk 3 firmadan biri ama turkiye'de pek tanınmış bir kart değil. ama hem ddr hemde sd ram kullanabilmesi başka bir özellik ben sana gigabyte GA-8PE667 SERİSİ ANAKARTLARI ÖNERİRİM.bu anakart hyper threadingi desteklemekte yani ilerde işlemcini yükseltirsen bu özelliğide kullanıbilirsin.ayrıca on board ses kartı mevcut bende ultra modeli var.memnunum -
Bence Bi kaç hafta bekle türkiyeye Asus P4G8X diye biş anakart gelicek ben alıcam mesela çok iyi bi kart bayada özeeliği var -
biostar m7sxd modeli de hem sdram hem ddram kullandiriyor fiyati da 70 dolar civarlarinda sanirsam...
ben aldigimda daha da pahaliydi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X