arkadaşlar öncelikle elimde çok eski 4 yıllık bir sistem var. asus p4s800d anakart agp ddr400 128mb agp ekran kartı pentium4 3ghz tek çekirdek 512mb ddr ram vs
şimdi danışacağım konu şu.bu sistemi upgrade edeyim diyorum 4 slotlu ram girşi war zati.ekran kartı da piyasada sapphire nin güzel agp yuvalı kartları var ama bu eski modellerin fiyatları yenilerine göre daha pahalı oluyor.
ozmn diyorum ki aradaki farkları toplasam yeni ddr2 destekli ve pci exp yuvalı bir anakart alırsam beni daha bi uzun süre kurtarabilir.
bana bellek oalrak ddr2 destekli işlemci olarak pentium 4 (3ghz) tek çekirdek destekleyen ayın zamanda çift çekirdek de destekleyen bir anakart önerebilir misiniz.elimdeki işlemciyi kullanmak istiyorum çünkü.
asrock 4Core1333-FullHD alabiin benim sistemde seninnkine benziyor p4 3.00ghz 1gb ram 80 bg hdd fx5500 agp ddr 256 veya gigabytenin ga 965gm s2 modelini nerden alsak comdan bulabilirsin 100.50$ buda olmazsa foxconn anakartlara baka bilirsin ben foxconn kullanıyom tavsiye ederim
ilgin için teşekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: black-devil
asrock 4Core1333-FullHD alabiin benim sistemde seninnkine benziyor p4 3.00ghz 1gb ram 80 bg hdd fx5500 agp ddr 256 veya gigabytenin ga 965gm s2 modelini nerden alsak comdan bulabilirsin 100.50$ buda olmazsa foxconn anakartlara baka bilirsin ben foxconn kullanıyom tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme